Anlık Bildirim

Nokia 8 Android Pie güncellemesi bazı sorunlar sebebiyle ertelendi

Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco yakın zamanda Android Pie güncellemesi alacaktı. HMD baş ürün yetkilisinin Twitter paylaşımı kullanıcılarının biraz daha beklemesi gerektiğini gösteriyor.
Nokia 8 Android Pie güncellemesi ertelendi Tam Boyutta Gör
Nokia akıllı telefonların üreticisi HMD Global’in paylaştığı güncelleme takvimine göre Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco, Android 9.0 Pie güncellemesini alacak sıradaki cihazlardı. Juho Sarvikas isimli, HMD Global’de ürün yetkilisi olarak çalışan yöneticinin, Twitter üzerinden yaptığı duyuru güncellemenin biraz gecikeceğini gösteriyor.

Bazı sorunlar çözülemedi

Juho Sarvikas’ın paylaşımına göre HMD, Nokia 8 için Android 9.0 güncellemesi üzerine çalışıyor. Ancak hala bazı çözülemeyen sorunların bulunduğunu söylüyor. Bundan dolayı güncellemenin birkaç gün gecikeceğinin haberini vermiş. Bu tweeti dikkate alırsak, Aralık ayının birinci veya ikinci haftası bitmeden güncellemeyi görebileceğimiz anlaşılıyor. Nokia 8 Sirocco hakkında bir bilgi bulunmasa da Nokia 8 güncellemesinden kısa süre sonra ona da Android Pie yükseltmesi gelecektir.

Android’in yeni sürümü Pie, adaptif batarya, dijital wellbeing, adaptif parlaklık vb. bir çok özelliği içeriyor. Nokia 8, 2017 yılının Eylül ayında Android 7.1.1 Nougat ile tanıtılmıştı. Cihaz Android 8.1 Oreo sürümüne güncellenmişti, şimdi ise Android 9.0 Pie güncellemesini alacak. Nokia 8 ülkemizde de fiyat performans oranıyla oldukça beğenilen ve satılan bir modeldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim