Anlık Bildirim

Nokia, Lumia cihazları için aksesuar üreticileri ile işbirliğine gidiyor

Nokia, Lumia cihazları için aksesuar üreticileri ile işbirliğine gidiyor

Microsoft ile yaptığı ortaklık sonrasında Windows Phone ekosisteminin lokomotifi haline gelen Nokia, sadece cihaz satışı anlamında değil, yazılım ve aksesuar anlamında da ekosisteme büyük katkı yapıyor.

Nokia, Windows Phone güncellemelerinin hazırlanması ve geliştirilmesi sırasında Microsoft ile sıkı bir işbirliği içerisinde. Firma bu defa aksesuar konusuna da el atıyor.

iOS ve Android cihazları için piyasada bulunan sayısız aksesuar türü yer alırken, Windows Phone bu kadar çeşitliliğe sahip değil. Nokia, bu dezavantajı ortadan kaldırmak için harekete geçti ve ürünleri için bazı büyük aksesuar üreticileri ile işbirliği yapmaya başladı.

Nokia ilk etapta İsveçli Krusell ve OSM, ABD'den Otterbox ve Finlandiya'dan Mozo  adlı aksesuar üreticileri ile masaya oturdu. Anlaşmanın kapsamında ise hali hazırdaki cihazlar ile mükemmel uyum sağlayacak aksesuar üretimi ve cihazların satışa çıkmasından hemen sonra aksesuarların erişilebilir olması bulunuyor. 

Nokia böylelikle aksesuar azlığı nedeniyle ürünlerini satın almakta tereddüt eden kullanıcıları ikna etmeyi ve ürünleri satışa sunarken daha zengin bir aksesuar desteği elde etmeyi planlıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1189 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim