Anlık Bildirim

Nokia Pro Camera uygulaması Lumia 92x serisine de sunulacak

Nokia Pro Camera uygulaması Lumia 92x serisine de sunulacak

41 MP kameralı Lumia 1020 modelini duyurarak akıllı telefon segmentinde kamera anlayışına yeni bir standart getiren Nokia, beklendiği gibi profesyonellere yönelik Nokia Pro Camera uygulamasını da cihazla birlikte sunuyor.

Nokia Pro Camera uygulaması otomatik ayarlarda fotoğraf çeken kullanıcıların aksine manuel olarak kamera ayarları yapmak isteyen üst düzey kullanıcılara hitap ediyor. Örneğin Windows Phone platformunda ilk kez video düzenleme imkanı sunuyor. 

Microsoft daha önce bu tür yazılımların video kütüphanesine erişimine izin vermediği için düzenleme yapmak pek mümkün olmuyordu. Ağustos ayında yayınlanacak Amber güncellemesi sonrasında Windows Phone cihazları bu imkana kavuşurken, Lumia 1020 ise kutudan bu destekle çıkacak.

Uygulama ayrıca 1/16000 saniyeden 4 saniyeye kadar deklanşör süresini ayarlama, EV değerleri ile oynama, 100-4000 arası ISO belirleme, beyaz dengesi ve manuel odaklama şeklinde ayarlar ekran üzerindeki menülerle gerçekleştiriliyor.

Nokia, Lumia 1020 modelinde yer verdiği Nokia Pro Camera uygulamasını PureView destekli diğer Lumia modellerine sunacağını da duyurdu. Bu listeye tüm Lumia 92x serisi cihazlar dahil. Ancak bu cihazların önce Amber güncellemesini alması gerekecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1235 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim