Anlık Bildirim

Nokia TV uygulaması Lumia modellerine geliyor


Microsoft ile yaptığı ortaklık sonrası piyasaya sürdüğü Windows Phone işletim sistemi yüklü Lumia modelleri ile akıllı telefon pazarında iddiasını sürdürmek isteyen Nokia, yazılım anlamında hiçbir desteği modellerinden esirgemiyor.

Firma dün yaptığı duyuruda Nokia Lumia modelleri için Nokia TV adında yeni bir TV bilgilendirme ve izleme servisi hazırladığını açıkladı. Önümüzdeki haftalarda Finlandiya'da resmi bir lansmanı yapılacak.

Nokia TV, ücretsiz bir bilgilendirme ve izleme servisi olacak. İlk olarak Finlandiya'da başlayacak hizmette kullanıcılar TV kanallarının yayın akışını anlık olarak görebilecek ve istedikleri diziyi doğrudan cep telefonlarında izleyebilecek. Yayınlarla ilgili detaylar ve yapılan yorumlar da takip edilebilecek. Nokia TV ayrıca yayıncı kuruluşların internet TV yayınlarını da destekleyecek.

WP7Forum sitesinin elde ettiği bilgilere göre ise sadece internet tabanlı olacak olan uygulama entegre alıcı modüllerini desteklemeyecek. Uygulama içerisinde arama yapılabilirken, videolar telefona indirilebilecek. Ayrıca eş zamanlı yayınlar da izlenebilecek.

Finlandiya'nın Nokia'nın anavatanı olması ve mobil kullanıcı ağının üst seviyede olması nedeniyle uygulamanın ilk olarak burada başlayacağı belirtiliyor. Diğer ülkeler hakkındaki detaylar ise lansman günü ortaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3411 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lumia, uygulama haber
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim