Anlık Bildirim

Nokia telefonlar gereksiz uygulamalardan arınmış bir şekilde geliyor

Akıllı telefon sahiplerinin en sevmediği şeylerden biri, kaldırılması mümkün olmayan ön yüklü uygulamalar. Nokia telefonlar saf Android desteği ile birlikte bu uygulamalara yer vermiyor.
Nokia telefonlarda gereksiz uygulamalar yok Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon üreticileri bazen kendi uygulamalarını bazense yaptığı anlaşmalar ile farklı firmaların uygulamalarını cihazlara ön yüklü olarak yerleştirebiliyor. Genellikle kaldırılması mümkün olmayan bu uygulamalar kullanıcıları en çok sinir eden şeylerden biri. Nokia, telefonlarının saf Android ile gereksiz uygulamalardan arınmış bir şekilde geldiğini belirtiyor.

Ne yükleyeceğinize siz karar verin

Farklı akıllı telefon üreticileri birçok ön yüklü uygulama ile telefonları sunabiliyor. Bunların bazıları yararlı uygulamalar olsa da geri kalanların çoğu hiçbir zaman açılmayan ancak telefonda yer kaplayan uygulamalar oluyor. Örneğin firmaların kendi uygulama mağazaları buna örnek olarak verilebilir. Android One projesine dahil olan Nokia gibi firmalarda ise bu tarz uygulamaları neredeyse hiç görmüyorsunuz. Yani telefonunuzda hangi uygulamanın bulunacağına siz karar veriyorsunuz.

Rehber, tarayıcı, kamera gibi temel uygulamalar haricinde geri kalan birçok şeyi yüklemek size kalıyor. Tabii ki bazı kullanıcılar ekstra uygulamaları ve araçları sevseler de çoğu kişi için telefonunun temiz halde gelmesi daha önemli. Ayrıca gereksiz uygulamalardan arındırılmış sade ara yüzün, telefonun hızına yaptığı katkı da unutulmamalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6534 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, saf android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim