Anlık Bildirim

Nortel'in patent satışına onay geldi

4,5 milyar dolarlık maliyetle son yılların en büyük alım satımı olan Nortel'in patent satışına yargıdan onay geldi.

Gerek Amerikan gerekese de Kanada yargısı, Nortel'in 4,5 milyar dolar karşısında fikri haklarını elinde bulundurduğu 6000 patenti Apple, Ericsson, EMC, Microsoft, Sony ve Research In Motion'un oluşturduğu konsorsiyuma satışına onay verdi.

Hatırlanacağı gibi Apple ve Microsoft'un aralarından bulunduğu konsorsiyum Google ve Intel'in verdiği son tekliften daha yüksek bir teklif vererek Nortel'in 6000 patentinin fikri haklarına sahip olmuştu.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Anlık Fırsatlar
Son 15 Dakika'da ve En Son Tıklananlar
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim