Anlık Bildirim

Nubia Z20, 8K video kaydı desteği ile geliyor

Nubia'nın Başkanı, markanın yeni amiral gemisi modeli Nubia Z20'nin 8K çözünürlüklü video kaydı desteği ile geleceğini açıkladı.
Nubia Z20, 8K video kaydı desteği ile geliyor
 
Çinli akıllı telefon üreticisi Nubia, 8 Ağustos'ta yeni amiral gemisi cihazı Nubia Z20'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Nubia cephesinden yapılan yeni bir açıklamaya göre, cihaz, henüz bir elin parmağını geçmeyecek sayıda akıllı telefon modelinde gördüğümüz iddialı bir özellikle geliyor.
 
Nubia Z20, 8K çözünürlüklü video kaydı desteğine sahip olacak.  Bu özelliği daha önce Nubia'nın geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtmış olduğu oyuncu telefonu Nubia Red Magic 3'te de görmüştük.
Nubia'nın Başkanı Ni Fei, Global Mobil İnternet Konferansı'nda (GMIC) Nubia Z20'nin 8K video kaydı desteği ile birlikte, 15 fps kayıt yapabilen Red Magic 3'ten daha yüksek kare hızında kayıt yapabileceğini açıkladı.
Ayrıca daha yüksek çözünürlükte kayıt yapabilmenin yanı sıra Ni Fei, Nubia Z20'nin cihazın gelişmiş kamera özelliklerinden yararlanacak özel bir ekran teknolojisine ve tasarıma sahip olacağını açıkladı. Bahsi geçen özel ekran teknolojisinin ve tasarımının ne olduğu ve neye benzediği konusunda şu an için herhangi bir fikrimiz yok.
Nubia Z20'nin Snapdragon 855 veya Snapdragon 855+ yonga seti ve AMOLED bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim