Anlık Bildirim

Nvidia'dan 8 günde üçüncü defa sürücü güncellemesi

Nvidia grafik sürücüsü 375.70 sürümü ile güncelledi. 8 gün içerisinde 3 defa sürücü güncellemesi dağıtması, 1 sürücüyü geri çekmesi kullanıcılarda şüphe uyandırdı.
Nvidia 375.70 sürümlü yeni grafik sürücüsünü kullanıma sundu. 375.57, 375.63 ve şimdi de 375.70 sürümü grafik sürücülerini 8 gün içerisinde arka arkaya yayınlaması kullanıcılardan da tepki aldı.

8 günde 3. sürücü 375.70 WHQL

 Geçtiğimiz hafta Battlefield 1 ve VR öncelikliiçin kullanıma sunulan 375.57 sürümü sürücüde Windows 10 ile uyumsuzluklar ve kararlılık sorunları nedeniyle geri çekilmiş ve 375.63 sürümü yeni sürücü kullanıma sunulmuştu. Kullanıcılardan gelen şikayetlerin ardından bugün 375.70 sürümü yeni bir sürücü kullanıma sunuldu.
Kullanıma sunulan yeni sürücü önceki 2 sürücü paketinde çıkarılmış olan GeForce Experince uygulaması tekrardan sürücü paketine dahil edilmiş.Windows 10 için bazı güvenlik, adresleme ve çökme hatalarının düzeltilmesi, GTX770 için Forza Horizon 3'te PSO oluşturması sırasında sürücü çökmesi hatası ve Forza Horizon 3 için olası bellek sızıntısı hatalarının düzeltmesini içeriyor. Windows 8.1/8/7 için ise Forza Horizon'daki düzeltmeler haricindeki düzeltmeler geliyor.
Yeni olarak gelenlerin başında Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands oyunu için  geçici SLI profili geliyor. Çıkışı yaklaşan CoD: Modern Warfare Remastered ve Infinite Warfare  ve For Honor için 3D Vision Profili geliyor ancak şu anda kullanılması tavsiye edilmiyor, zayıf olduğu belirtiliyor.
Yeni sürücüyü BURADAKİ linkten işletim sisteminiz ve kartınıza uygun olarak indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6199 kez okundu.
44 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, sürücü desteği ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim