Anlık Bildirim

OKEx CEO’su istifa etti

Chris Lee, dünyanın en bilindik borsalarından olan OKEx’teki CEO'luk görevinden istifa etti. Beklenmedik bir anda gelişen bu olay için Lee, “yeni bir hayata başlama” amacıyla yaptığını belirtti.
OKEx (eskiden OKCoin adını taşıyordu), şu anda dünyanın en yüksek ticaret hacmine sahip kripto para borsası. Birincilik yarışı çoğunlukla Binance ile OKEx arasında yaşanıyor ve genelde de Binance önde oluyor fakat şu an, genel durumun aksine, 24 saatlik bazda 2 milyar dolardan fazla ticaret hacmi olan OKEx, şu an birinci konumunda. 
Bu derece büyük bir borsanın üst düzey yöneticisinin, iş ile alakalı hiçbir neden göstermeden, istifa etmesi büyük sansasyon yarattı.
Bloomberg’e gönderdiği bir e-posta aracılığıyla istifasını duyuran Chris Lee, “yeni bir hayata başlamak” amacıyla işinden ayrıldığını söyledi. Ailesiyle bir müddet vakit geçirdikten sonra Blockchain sektörüne tekrardan geri dönüş yapacağını söyleyen Lee, OKEx’te çalışmanın, onu onurlandırdığını da vurguladı.
Binance’in merkezini Malta’ya taşımasının ardından, geçtiğimiz günler de OKEx de merkezini Malta’ya taşıyacağını duyurmuştu. Taşınma işlemlerinin ve “en yüksek ticaret hacmine sahip olma” yarışının yoğun olduğu bu dönemde, Lee’nin istifası, OKEx’i kötü yönde etkileyecektir. 
Popüler bir dijital para borsası olan OKEx’ten, henüz, Chris Lee’nin ayrılışıyla boşalan konuma kimin getirileceği hakkında bir açıklamada gelmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim