Anlık Bildirim

OPPO'dan çok yakında 10 GB RAM'li telefon geliyor

Yeni bir sızıntıya bakılırsa OPPO yakında 10 GB RAM'le güçlendirilmiş bir akıllı telefon çıkaracak. OPPO R17 olarak lanse edilmesi beklenen cihazın lansman provasına ait bir görüntü yayınlandı.
Akıllı telefonlarda görmeye başladığımız RAM miktarı gün geçtikçe artıyor. Elbette çok fazla RAM'e ihtiyacımız var mı yok mu tartışılır ancak pazarlama bakış açısıyla yaklaştığımızda, sadece 4 GB ya da 6 GB RAM'li telefon sunabilen bir rakibe karşı 8 GB RAM'le güçlendirilmiş bir telefonun reklamını yapmak kesinlikle kulağa hoş geliyor.
Henüz piyasada 8 GB RAM'li akıllı telefonlar bile pek yaygın değilken OPPO'nun ciddi bir atılım yapma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Çin kaynaklı haberlere göre şirket 10 GB RAM ile güçlendirilmiş OPPO R17 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şu anda R17 hakkında pek bir şey bilmiyoruz ancak OPPO’nun telefonu tanıtacağı etkinliğin sahne provasını gösteren bir görüntü internete sızdı.

Vivo da 10 GB RAM'li telefon çıkaracak

Bu arada OPPO'nun 10 GB RAM'li akıllı telefon çıkaran tek şirket olmayacağını belirtelim. Bu yılın başlarında Vivo'nun da aynı şeyi yapacağına yönelik söylentileri vardı. Başta da belirttiğimiz gibi, ortalama kullanıcı için çok fazla RAM gerekip gerekmediği belirsiz ama tıpkı kameralardaki megapiksel sayısı gibi kağıt üzerinde ne kadar yüksek rakam görünürse o kadar iyi durduğu da bir gerçek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3238 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim