Anlık Bildirim

One M9 Plus modeline ait olduğu iddia edilen duvar kağıtları 2K çözünürlüğü doğruluyor

Daha önce HTC One M9 modelinin duvar kağıdının sızdırıldığını bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Sızdırılan ekran görüntülerinin en önemli özelliği cihazların ekran çözünürlükleri hakkında ipucu ver
One M9 Plus modeline ait olduğu iddia edilen duvar kağıtları 2K çözünürlüğü doğruluyor

 *Görselde HTC One Max modeli kullanılmıştır.
Daha önce HTC One M9 modelinin duvar kağıdının sızdırıldığını bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Sızdırılan ekran görüntülerinin en önemli özelliği cihazların ekran çözünürlükleri hakkında ipucu vermesiydi. HTC'nin 1 Mart'ta ki Mobil Dünya Kongresi'nde yeni modelleriyle Sense 7.0 arayüzüne geçiş yapacağı biliniyordu. Bu yeni arayüzün tüm yeni cihazlarda görülecek olması da cihazların aynı duvar kağıdı kataloğuna sahip olması anlamına gelebilir.
Bu kez sızdırılan 2K çözünürlükteki duvar kağıtlarının ise One M9 Plus modeline ait olduğu iddia ediliyor. Daha önce HTC'nin de hakkında ipucu verdiği büyük ekran ile gelmesi beklenen cihazın haberini bu bağlantıda sizlere ulaştırmıştık. Yeni sızıntıda tüm duvar kağıtları paylaşılırken One M9 Plus modeline ait olduğu iddia edildi. Bu iddiayı güçlendiren şey ise bu kez fotoğrafların 2K çözünürlük ile gelmesi.
5.5 inç ekran boyutuyla gelmesi beklenen cihazda 2K çözünürlük dışında 3 GB sistem belleği ve Snapdragon 810 işlemci gibi bileşenler bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim