Anlık Bildirim

OnePlus 5 cihazlarında stok sıkıntısı yaşanıyor: Yeni bir model mi geliyor?

Uygun fiyatı ve sunmuş olduğu yüksek performansıyla gönülleri fetheden OnePlus 5'in yeni bir versiyonu geliyor olabilir. Hong Kong'lu firma Kasım ayında yeni bir model tanıtabilir.
Son zamanlarda, 2017 yılının en iyi fiyat/performans cihazlarından biri olan 480$ fiyat etiketine sahip (ülkemizde 2399 TL) OnePlus 5'te stok sıkıntıları yaşanmaya başladı. Şu anda OnePlus 5, ABD'de sınırlı sayıda bulunuyor.

Yaşanan Bu Stok Sıkıntısı, Yeni Bir Modelin İşareti Mi ?

OnePlus 5 cihazlarında stok sıkıntısı yaşanıyor: Yeni bir model mi geliyor?
 
OnePlus 3'ün piyasadaki geçmişine bakacak olursak firma, OnePlus 3'ü 2016 yılının Haziran ayında kullanıcıların deneyimine sunmuştu. OnePlus 3'ün çıkışından yalnızca 5 ay sonra Kasım 2016 tarihinde OnePlus 3T ortaya çıkmıştı.
Hong Kong merkezli şirket yeni amiral gemisi OnePlus 5'i ise Haziran 2017 yılında piyasaya sundu. Gerçek bir fiyat/performans deneyimi sunan OnePlus 5 ile ilgili şu sıralar stok sıkıntısı yaşanıyor. Bu sorun akıllara, "Kasım ayında OnePlus 6 veya OnePlus 5T mi geliyor ?" sorularını getirdi. 
OnePlus, Oppo ve Vivo markalarını bünyesinde barındıran BBK Electronics; ilerleyen dönemlerde OnePlus'ın yeni modelini tanıtabilir. Yeni bilgiler geldikçe içeriğimizi güncelleyeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5058 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, fiyat/performans ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim