Anlık Bildirim

OnePlus Roaming ile SIM kart gerektirmeden internet kullanımı

OnePlus’ın yeni OnePlus Roaming uygulaması ile dünya çapında, SIM karta ihtiyaç duymadan internete girebileceksiniz. Gelin servisin detaylarına haberimizde bakalım.
OnePlus Roaming: SIM olmadan internet hizmeti Tam Boyutta Gör
OnePlus, Oxygen OS isimli Android arayüzüne yeni bir özellik ekledi. OnePlus Roaming adı verilen bu yeni servis sayesinde, SIM kart ihtiyacı duymadan internete girebileceksiniz. Firmanın belirttiğine göre servis neredeyse tüm ülkelerde çalışabilecek, ancak herhangi bir liste şu an için paylaşılmadı.

Bulunduğunuz bölgeye göre data paketleri

Bulunduğunuz bölgeye göre fiyatlandırması değişecek data paketlerinden istediğinizi alıp, anında internete girmeye başlayabileceksiniz. Aktif etmek için herhangi bir SIM kart gerektirmeyecek olan servis üzerinden arama ise yapılamıyor. WhatsApp, Skype gibi hizmetlerin internet üzerinden arama yapmaya müsait olması, standart aramaların hizmete dahil edilmemesini büyük bir sorun olmaktan başlangıç için kurtarıyor. Yeni özelliğe, Ayarlar - Wi-Fi ve Internet sekmesi altından OnePlus Roaming seçeneği yoluyla ulaşabileceksiniz.

Açık Beta 7 güncellemesi ile OnePlus 6’ya gelen OnePlus Roaming’in yakın zamanda OnePlus 6T modeline de eklenmesi bekleniyor. Ancak 5/5T, 3/3T gibi geçmiş modellere gelip gelmeyeceği hakkında bir açıklama yapılmadı. Güncelleme ek olarak OnePlus  6 için "Video Geliştirici" özelliğini getiriyor. Bu özellik ile video renkleri cihazınıza özel olarak ayarlanabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11248 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
roaming, oneplus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim