Anlık Bildirim

Orphan Black oyunu indirmeye sunuldu

BBC’nin beşinci sezon onayı alan bilim-kurgu aksiyon dizisi Orphan Black, yeni sezonundan önce mobil oyun olarak indirmeye sunuldu. Oyunda tüm karakterler oynanabiliyor.

Ekranların sevilen dizilerinden Orphan Black, Haziran ayında yeni sezonu ile tekrar karşımızda olacak. Yapımcı firma yeni sezondan önce hayranları hikayeden soğutmayacak bir bulmaca oyunu yayınladı.

Dizinin hayranlarına

Orphan Black: The Game adındaki oyun Square Enix’in Go serisine oldukça benziyor. Sıra tabanlı bulmaca ve aksiyon türünde olan oyun, dizideki karakterlerle oynama imkanı sunuyor. Alison, Sarah, Cosima, Helena, Rachel gibi 10 karakter ile birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Adım adım gittiğiniz oyunda düşmanlarınız da adım adım size yaklaşıyor. Düşmanların önünü görme, arkasını görme, önüne saldırma, arkasına saldırma gibi farklı yetenekleri mevcut. Ayrıca sizin kullanabileceğiniz veya size karşı kullanılabilecek tuzaklar mevcut.

10 farklı dünyada toplamda 100 bölüme sahip olan oyun Android tarafında ilk dünyayı ücretsiz veriyor. Sonrası için 5TL istiyor. iOS tarafında ise 7TL fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim