Anlık Bildirim

Örümcek-Adam: Evden Uzakta filminin tam versiyonu internete düştü

Asya ülkelerinde 1 hafta erken gösterime giren Örümcek-Adam: Evden Uzakta filmi torrent sitelerine düştü. Korsan kopyalar sinema çekimi olduğu için ses ve görüntü kalitesi son derece kötü.
Marvel'in Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filmi 5 Temmuz'da vizyona girecek. Ancak filmin korsan kopyaları çoktan torrent sitelerinde dolaşmaya başladı. Bunun nedeni de filmin geçen Cuma yani tüm dünyadan bir hafta önce Çin, Hong Kong ve Japonya'da gösterime girmesi.
Bu durum sinema salonunda kamera ile çekim yapılarak filmin korsan kopyalarının oluşturulmasına neden oldu. Ancak bu tür kayıtlar hem görüntü hem ses açısından tatmin edici kalitede olmadığı için pek seyir zevki vermiyor. Yine de internete düşen bu kopyaların rağbet gördüğü bir gerçek.

Gişe hasılatı iyi

Marvel daha önce de bu tür bir olayla karşı karşıya kalmıştı. Avengers: Endgame filminin korsan kopyası internete sızdırılmıştı. Ancak görünüşe bakılırsa korsan kopyalar filmin gişe başarısını pek etkilemeyecek. Zira Asya ülkelerinde vizyona giren Örümcek-Adam: Evden Uzakta'nın şu ana kadar 111 milyon dolar gişe hasılatı elde ettiği bildiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20680 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
3 etiket daha torrent örümcek adam Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim