Anlık Bildirim

PES 2017 ile heyecana ortak olun

Futbolu mobil cihazlarında oynamak isteyenler için seçenekler çoğalıyor. EA’den sonra Konami de PES 2017 yapımını mobile getirdi. Bakalım oyun neler vadediyor?

Futbol oyunları denince akla gelen iki firmadan birisi olan Konami, PES 2017 oyununu nihayet mobile getirdi. Ülkemizde dahil dünyanın pek çok ünlü takımının lisansını alan Konami, uzun süreli bir futbol heyecanı yaşatmak istiyor.

Artık bir klasik

Ekran üzerinde sürüklemelerle veya klasik sanal tuşlar yardımıyla oynadığınız oyunun grafikleri oldukça başarılı bir şekilde geliştirilmiş. Zaten futbolu seven herkes oynamaya başladıktan sonra akışa odaklanıyor ve diğer detayları unutuyor.

Takımınızı seçtikten sonra hiç tanımadığınız oyunculardan kurulu bir kadro ve koç sizi bekliyor. Maç kazandıkça para biriktiriyor ve kafanızdaki futbolcuları transfer etmeye başlıyorsunuz. Sizin oyuncularınız da gelişiyor ve yüksek fiyatlardan satabiliyorsunuz.

Oyunda maç yapabileceğiniz bir kaç bölüm yer alıyor. Tekli etkinliklerde bir çok isimsiz turnuvanın yanında Şampiyonlar Ligi gibi zorlu turnuvalar da var. Ayrıca aynı ağ üzerinden veya internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Maçlarda spiker için ekstra bir dosya indirmeniz gerekiyor. 

Her futbolcunun kendisine has özellikleri olduğu için saha formasyonunu yaparken dikkate almanız gerekiyor. Yavaş yavaş oyunda ilerledikçe maçlar zorlaşmaya ve heyecan artmaya başlıyor. Her maç için 20 enerji parası gerekiyor ve toplamda 100 paranız var ancak maçlar uzun sürdüğü için oynanışa etki etmiyor. Sadece futbol istiyorsanız herhangi bir ücret ödemeden uzun süreler oynayabilirsiniz ancak rüya takımı hemen kurmak istiyorsanız oyun içi satın alımlar yapmanız gerekli. Oyunda internet şart.

PES 2017: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5887 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, konami ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim