Anlık Bildirim

PUBG, Playstation 4 için resmi olarak duyuruldu: İşte çıkış tarihi

Battle Royale türünün en ünlü yapımlarından olan PlayerUnknown's Battlegrounds, yaklaşık bir buçuk yılın ardından nihayet Playstation 4 kullanıcılarıyla buluşuyor. Oyunun resmi duyurusu yapıldı.

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından PlayerUnknown's Battlegrounds, nihayet Playstation 4 için duyuruldu. Sony tarafından bugün yayınlanan videoya göre PUBG, 7 Aralık'ta PS4 kullanıcılarıyla buluşacak. Oyunda ayrıca Türkçe metin ve arayüz desteği de bulunacak.


PlayerUnknown's Battlegrounds'ın PS4 versiyonu Erangel, Miramar ve Sanhok olmak üzere üç farklı haritayla çıkışını gerçekleştirecek. PUBG Corporation, oyunun PC ve Xbox One platformlarında olduğu gibi tüm özelliklere sahip olacağını söylüyor.

Sony, resmi duyurunun yapılmasının ardından oyunu ön siparişlere de açtı. PUBG'nin Playstation Store üzerindeki fiyatı 134 TL'den başlıyor. Survivor Pass ve oyun içi para gibi ekstra özelliklerle beraber ise bu fiyat 259 TL'ye kadar çıkabiliyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds, ilk kez Mart 2017'de PC platformu için erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirmişti. Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan oyun, battle royale türünün bugünkü popülaritesine ulaşmasındaki en büyük etkenlerden birisi oldu. Daha sonra Xbox One için da yayınlanan PUBG, çıkışının ilk 48 saati içerisinde 1 milyondan fazla satarak bu platformda da önemli başarılar kazanmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim