Anlık Bildirim

PUBG'nin final sürümü 20 Aralık'ta çıkıyor

Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds'ın final sürümü nihayet 20 Aralık'ta oyun sever ile buluşacak. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.
24 Mart 2017'de erken erişime açıldığı günden beri milyonlarca satış rakamına ulaşan ve Steam tarihinde kırılması zor rekorlara imza atan Playerunknown's Battlegrounds'ın final sürümü 20 Aralık'ta yayınlanacak. 1.0 final sürümü ile birlikte PUBG'nin tüm eksik yanları giderilmiş olacak.
Final sürümüyle birlikte oyundaki kahramanların bel yüksekliğini aşan bariyer ve pencerelerden atlaması engelleniyor. Ayrıca nasıl öldürüldüğünüzü merak ediyorsanız kameralar aracılığıyla bu merakınızı giderebileceksiniz. Yenilenen silah sesleri, nişancılar için daha keskin atış yapabilecekleri yeni yerler, daha gerçekçi araç kullanımı, yeni silahlar ve daha iyi kullanıcı ara yüzü kullanıcıları bekliyor. 
Final sürümüyle birlikte yeni yerler de oyuna dahil olacak, bunlar: ormanlar, tepeler ve terk edilmiş çiftlikler, köyler ve askeri tesislerden çok uzakta olan Miramar adında dev bir çöl ortamı. 
12 Aralık'ta da oyunun erken erişimli bir sürümü Xbox platformu için yayınlanacak. Bugüne kadar 24 milyondan fazla satış rakamına ulaşan PUBG'nin final sürümü 20 Aralık'ta oyun severlerle buluşmak için gün sayıyor.  
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6421 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim