Anlık Bildirim

Parlak siyah renkli LG G6 göründü

LG'nin yeni amiral gemisinin gün yüzüne çıkmasına sayılı günler kaldı. Sızdırılan yeni görüntü LG G6'nın iPhone 7'deki Jet Black gibi bir renk seçeneği ile geleceğini gösteriyor.
LG G6, çok yakınımızda ancak Güney Koreli şirketin amiral gemisinin resimleri internet ortamına sızmaya devam ediyor. Cihazın ilk olarak üst yarısını ortaya koyan bir görsel yayınlanmıştı. Daha sonra ise prototipine ait fotoğrafları görmüştük. Şimdi ise cihazın üçüncü gerçek fotoğrafı gün yüzüne çıkmış durumda.
Business Insider tarafından yayınlanan yeni görüntü cihazın arka kısmını gösteriyor. Bu kısımda yer alan LG G6 logosunu net olarak görebiliyoruz. Parmak izi sensörü ise hafta başında sızdırılan prototipi doğrulayacak şekilde telefonun arkasına yerleştirilmiş durumda. LG'nin genel tasarım çizgisini koruduğu ve şirketin diğer amiral gemisini satın alanların G6'yı kullanırken yabancılık çekmeyecekleri söylenebilir.

Modüler tasarım yok, parlak siyah renk seçeneği var

Ayrıca, görüntü bir kez daha LG G6'nın çift lensli bir kamera ve görüntü sensörleri arasına konumlandırılmış çift LED flaşla geleceğini onaylıyor. Ne yazık ki telefon ön kısmını göremiyoruz, bu nedenle akıllı telefonun gerçekten çerçevesiz bir tasarımla gelip gelmeyeceğinden tam emin olamıyoruz.
Bununla birlikte, önceki raporlara dayanarak LG G6'nın öncekinden daha iyi bir ekran-kasa oranına sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca 18:9 görüntü oranına sahip olacağı söyleniyor. Fotoğraftaki cihaza baktığımızda parlak bir arka panel görüyoruz. Yani cihazın iPhone 7'deki Jet Black (Simsiyah) gibi bir renk seçeneğiyle gelmesi muhtemel görünüyor.
Telefonun üst ve alt tarafı gizlendiğinden, LG G6'nın hem USB Type C bağlantı noktası hem de 3.5 mm ses girişiyle gelip gelmeyeceği hakkında bir fikre sahip olamıyoruz. LG, Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamındaki etkinliğinin 26 Şubat'ta gerçekleşeceğini doğruladı. Yani telefonun gün yüzüne çıkmasına sayılı günler kalmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4640 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sızıntı ve
2 etiket daha lg g6 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim