Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'i bu ay sonunda görebiliriz

Samsung'un yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde yeni amiral gemisi Galaxy S8'le ilgili bir tanıtım videosu yayınlayarak LG G6 ve BlackBerry Mercury lansmanlarını gölgede bırakmak istediği konuşuluyor.
Samsung Galaxy S8'in buna benzer bir tasarımla gelmesi bekleniyor.
Samsung kısa süre önce, 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Yayınlanan teaser hangi cihazın duyurulacağını açıklamazken hepimiz Galaxy Tab S3'ün tanıtılmasını bekliyoruz. Samsung, daha güçlü bir işlemci ve RAM kapasitesine sahip Galaxy Tab S2 halefi için pek çok yenilik yapacak. Ancak Galaxy Tab S3, MWC 2017 sırasında sergilenecek en heyecan verici Samsung cihazı olmayacak.
Kore Herald'tan yeni bir rapora göre Samsung, yılın en büyük teknoloji etkinliği sırasında Galaxy S8'i sergilemeyi planlıyor. Samsung heyecanla beklenen telefonu tanıtmayacak, ancak tansiyonu yükseltmek için bir dakikalık bir tanıtım videosu gösterecek. Şirket bu 60 saniyelik videoyla muhtemelen o günün LG G6 ve BlackBerry Mercury lansmanlarını gölgelemeyi hedefliyor.

Samsung, basın toplantısını canlı yayınlayacak

Cihazın teknik özelliklerinin ortaya çıkıp çıkmayacağı belli değil, ancak en azından Galaxy S8'in bazı tasarım öğelerinin gösterilmesini bekliyoruz. Şüphesiz ki Samsung yeni telefonla ilgili tüm ayrıntıları açıklamayacak, sadece amiral gemisi hakkında bize fikir verebilecek bazı detayları sergileyecek.
Bununla birlikte, Samsung bu ay Galaxy S8'i göstereceğini resmen onaylamadı, bu nedenle şirketten resmi bir duyuru gelene kadar tüm bunların birer iddia niteliği taşıdığını belirtmek gerekir. Samsung'un 26 Şubat'ta düzenyeceği basın toplantısı şirketin web sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Bu nedenle eğer söylentiler doğruysa telefondan resmi bir görüntünün gelmesine sadece birkaç hafta kaldı.
Galaxy S8'in, dünyanın birçok şehrinde düzenlenecek "Galaxy Unpacked" etkinliğiyle 29 Mart'ta tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefon Nisan ortasında ise mağazalara ulaşacak. Yeni amiral gemisinin son model Snapdragon 835 yonga seti, parmak izi sensörü ve iris tarayıcısı gibi heyecan verici özelliklerle geleceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5777 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, mobil dünya kongresi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim