Anlık Bildirim

Philips'ten 5.3-inç ekranlı ve çift sim kart girişli akıllı telefon-tablet melezi: W8355

Ekran büyüklüğü göz önüne alındığında, akıllı telefonlar ile tabletler arasında konumlandırılan melez cihazlara şimdi de Philips W8355 katılmaya hazırlanıyor.

147.6 mm uzunluğunda, 79 mm genişliğinde ve 10.9 mm kalınlığında tasarlanan W8355, elimize ulaşan bilgilere doğrultusunda, gücünü 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden ve 512 MB'lık sistem belleğinden alacak. Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemi ile çift sim kart desteğini bir arada sunacak akıllı telefonda, hangi firmanın hangi çipsetinin kullanılacağı ise bilinmiyor.
5.3-inç büyüklüğünde ve 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekranla donatılan W8355, LED flaşlı kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabiliyor. Ayrıca akıllı telefona 3G alt yapısı ile Wi-Fi bağlantısı desteği eşlik etmekte.

Philips, W8355'in Çin dışındaki ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağına dair herhangi bir açıklamada bulunmamış. Öte yandan Bluetooth SIG, akıllı telefonun Asya, Afrika, Avustralya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika pazarlarına açılacağını tahmin ediyor. Bakalım Philips, W8355'te, uzun bekleme süresine ve uzun konuşma süresine olanak tanıyan bataryaya yer verecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1680 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
philips
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim