Anlık Bildirim

Mutfak robotu tavsiyesi arayanlara en iyi mutfak robotları (2024)

Her türlü işlemi yapabileceğiniz birbirinden güzel mutfak robotu setleri burada! İşte 2024'te alınabilecek en iyi mutfak robotu önerileri:                       

Lezzetli yemekler, kekler, ekmekler veya pürüzsüz içecekler hazırlamak istiyorsunuz ancak bunu en kısa yoldan ve zahmetsiz bir şekilde mi yapmak istiyorsunuz? O halde ihtiyacınız olan şey mutfak robotları diyebiliriz. Mutfak robotu setleri, artık evlerin vazgeçilmez yardımcı aletleri arasına girmiş durumda. Onlarca mutfak robotu markaları ve yüzlerce model arasından en iyi mutfak robotu seçimini yapmak ise hayli zor olabiliyor. En iyi mutfak robotu hangisi? diye soranlara yönelik hazırladığımız mutfak robotu tavsiyeleri karşınızda:

En iyi mutfak robotları 💯

Marka - Model 🤖 Fiyat 🏷️
Fakir Mr Chef Quadro  1.879 TL
Arzum Soprano Max AR1004 1.299 TL
Karaca Flamingo 1.378 TL
Arzum AR1044 Prostar 1000 2.389 TL
Fakir Culina Chef 4.809 TL
Karaca Pro-Multimax 1.199 TL
Grundig RHB K 4050 1.081 TL
Arnica Prokit 444 Mini 1.115 TL
Tefal 5 Second Chopper Maxi Kit K13210 1.434 TL
Karaca Mastermaid Power 10 In 1 4.799 TL
Bosch MultiTalent 3 4.599 TL
Philips ProMix HR2546/00 1.551 TL

Mutfak robotu seti yorumları dikkate alındığında; en iyi mutfak robotu markaları sıralamasında Fakir, Arzum ve Karaca bulunuyor. 2024’te satın alınabilecek mutfak robotu tavsiyesi olarak ise Fakir Mr Chef Quadro, Arzum Soprano Max AR1004 ve Karaca Flamingo modelleri ucuz ve olumlu kullanıcı yorumlarıyla sıkça öneriliyor.

1️⃣ Fakir Mr Chef Quadro

Fakir Mr Chef Quadro mutfak robotu seti Tam Boyutta Gör
Mutfak robotu yorumlarına dayanarak hazırladığımız listenin en başında Fakirin blender seti Mr Chef Quadro bulunuyor. Mr Chef Quadro, mutfakta adeta harikalar yaratıyor. Zarif tasarımı mutfağınıza modern bir hava katıyor ve mutfak işlerinizi kolaylaştırıyor. Fakir Mr Chef Quadro, gelişmiş bıçaklarıyla sert yiyecekleri bile saniyeler içinde parçalıyor, böylece yemek hazırlığı daha hızlı ve pratik hale geliyor. En iyi mutfak robotu blender seti diyebileceğimiz ürün ayrıca, kullanıcı güvenliğini ön planda tutarak gelişmiş güvenlik önlemleri sunuyor.

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set’in performansı, çelik çırpma teli, çelik blender ayağı, ölçü kabı, rendeleme aparatı, dilimleme aparatı ve çelik doğrayıcı gibi zengin aksesuarlarıyla sağlanıyor. 2 kademeli hız ayarı ve Turbo modu, kullanıcıların istedikleri hızda ve hızlıca işlem yapmalarını sağlıyor. Ayrıca, 1000 W çalışma gücü sayesinde hızlı ve etkili sonuçlar elde edebiliyorsunuz. 1500 ml geniş kapasitesi, büyük aileler için idealdir ve lezzetli yemekler hazırlamak için yeterli alan sunuyor. Eğer en iyi doğrayıcı robot arıyorsanız bu ürüne bakmanızı öneririz. Ek olarak büyük mutfak robotları arayanlar için de ürün gayet ideal.

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, ergonomik tasarımı ile kolayca kavranabilir ve kullanımı son derece basit. Kaymaz tabanı sayesinde herhangi bir hızda çalışırken stabil bir şekilde duruyor ve bu da güvenliği artırıyor.

  • 2 kademeli hız ayarı
  • 1000 W güç
  • Turbo fonksiyonu
  • 900 ml ölçü kabı haznesi
  • 1500 ml doğrayıcı haznesi
  • 4 adet bıçak
  • Buz kırabilme
  • Güvenli kullanım kilidi

Fakir Mr Chef Quadro kullanıcı yorumları 💭

👨 Fakir gerçekten kalitesini konuşturmuş. Birincisi ürün çok kaliteli. İkincisi motorun sesi tiz değil bu yüzden rahatsız etmiyor. Parçalama kısmını nasıl çözdüklerini anlamadım ama domatesi rondoladığım zaman hızla yukarılara falan atmadığı için hepsi eşit parçalandı hiç büyük parça kalmadı.

👩 Ürün oldukça iyi. Zaten diğer alışveriş sitelerinde de en çok satan yabancı marka robot bu. Ancak tek başınıza yaşıyorsanız fazla büyük geliyor; sonradan küçük bir doğrayıcı almak istiyor insan.

2️⃣ Arzum Soprano Max AR1004

Arzum Soprano Max AR1004 mutfak robotu Tam Boyutta Gör
Arzum Soprano Max AR1004 fiyat olarak ortalama bir model. 5 farklı işlemi yapma imkanı sunan ürün, doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma ve el blender işlemlerinin hepsini, kolay monte edilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalarla yapıyor. Ayrılabilir motor bölümü çalıştırma ve turbo düğmesinin bulunduğu Soprano Max AR1004, metal öğütücü ve karıştırıcı sayesinde ısıya da dayanıklı. Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak sayesinde et, sebze, soğan,meyve, fındık vs. parçalama ve kıyma imkanı sunan en güzel mutfak robotu aynı zamanda sebze ve meyveleri kolayca ezip, püre ve ayran yapmaya uygun 800 ml kapasiteli özel ölçü kabında hazır hale getiriyor. Güçlü motor ve çırpıcı sayesinde kek hamuru, bebek maması, mayonez, meyveli süt vs yapabilmek de mümkün. Tam bir mutfak robotu seti arıyoranızSoprano Max AR1004'ü listenize ekleyin deriz.
  • 1000 W motor gücü
  • 800 ml ölçü kabı haznesi
  • Turbo Fonksiyonu
  • 1,5 lt Doğrayıcı Hazne Kapasitesi
  • Hız kademesi yok
  • Çift bıçak ve doğrayıcı
  • Çırpıcı, rendeleme, dilimleme, doğrama

Arzum Soprano Max AR1004 kullanıcı yorumları 💭

👨 Ürünü yorumlarını okuyarak almaya karar verdim, iyi ki almışım gerçekten şahane bi robot. Saniyeler içinde tüm işinizi görüyor. Haznesi tencere gibi kocaman. Havucu çok iyi kesiyor.

👩 8 yıldır aynı ürünü kullanıyordum, çok memnundum. Ürünüm yeni bozuldu parça değişimi yapmak yerine aynı ürününün yenisini aldım Arzum kalitesi.

3️⃣ Karaca Flamingo

Karaca Flamingo mutfak robotu Tam Boyutta Gör
Mutfak robotu fiyatları giderek yükseliyor o yüzden çok geç kalmadan ihtiyaç duyulan ürünü almak gerekiyor. Bu Karaca mutfak robotu da en iyi mutfak robotu modellerinden birisi. Karaca Flamingo, istediğiniz tüm ürünleri rendeler, doğrar, püre haline getirir ve karıştırır. Dilediğiniz her şekilde gıda hazırlamanın mümkün olduğu Karaca Flamingo, aynı zamanda Max Touch teknolojisine de sahip. Yani ne kadar güç uygulanırsa cihaz da o kadar güç uyguluyor. Ürünün çelik el blenderi aynı zamanda tencerelerde de kullanılabiliyor ve çizilme yapmıyor.
  • 1500 W güçlü motor
  • 1,5 lt kapasiteli doğrama haznesi
  • 1 lt kapasiteli çırpıcı haznesi
  • 5 fonksiyonlu (doğrama, rendeleme, çırpma ve el blender)
  • Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak
  • Paslanmaz çelik çırpma telleri
  • Hafif karışımlar için balon çırpıcı
  • Isıya dayanıklı paslanmaz çelik el blenderi ve çırpıcı
  • Max Touch teknolojisi

Karaca Flamingo kullanıcı yorumları 💭

👨 Mutfakta olmasa olmazlardan biri. Çok güzel bir ürün, herkese tavsiye ederim. Çok güzel ve kullanışlı

👩 O kadar güzel bir ürün ki. Anneme aldım 3sn de parçalıyor her şeyi haznesi büyük. Çok kaliteli bir ürün hiç düşünmeyin alırken.

4️⃣ Arzum AR1044 Prostar 1000

Arzum AR1044 Prostar 1000 mutfak robotu Tam Boyutta Gör
En iyi mutfak robotu markası Arzum’un AR1044 Prostar 1000 modeli kompakt ancak yetenekli yapısıyla ön plana çıkıyor. Üründe yer alan narenciye konisi ile kolaylıkla portakal, nar veya greyfurt gibi meyve suları hazırlayabilir, katı meyve sıkacağı ile posayı ve meyve suyunu birbirine karıştırmadan süzebilir, farklı boyutlardaki rendeleme ve dilimlere aparatlarıyla kesme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda krema aparatı sayesinde özel soslar veya kremalar hazırlamak da mümkün. Birbirinden farklı aksesuarlara sahip olan AR1044 Prostar 1000, 1,75 litrelik sürahisi sayesinde çorba dahil olmak üzere çeşitli içecekler hazırlamanızı sağlıyor. Parçalama işlemleri için ise 1 litrelik kabı bulunuyor.
  • 1000 W motor gücü
  • Narenciye sıkacağı
  • Katı meyve sıkacağı
  • Rendeleme/dilimleme
  • Pulse fonksiyonu
  • 25 seviye hız ayarı
  • Hamur yoğurma ve çıprma araparı
  • 1,75 litre sürahi blender
  • 1 litre hazne

Arzum AR1044 Prostar 1000 kullanıcı yorumları 💭

👨 Ürün çok güzel. Normal blenderdan mutfak robotuna geçtim, ilk robotum bu, çok memnun kaldım.

👩 Çok kullanışlı ve pratik. Fiyatının üstünde bir kalitede, çok severek kullanıyorum.

5️⃣ Fakir Culina Chef

fakirin blender seti Tam Boyutta Gör
Listemizdeki bir diğer en iyi mutfak robotu modeli olan Fakir Culina Chef, geleneksel yöntemlerin ötesinde, hamur işlerinizde mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor. Geniş haznesi ve yüksek gücü sayesinde hamur işi hazırlıklarınızda sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. Ayrıca, içecek karıştırma veya köfte harcı hazırlama gibi diğer tüm ihtiyaçlarınıza da yardımcı olabiliyor.

Fakir Culina Chef Mutfak Robotu, işlevsel karıştırma aparatlarıyla çırpma, yoğurma ve karıştırma gibi iytiyaçları karşılıyor. 1000 W çalışma gücü ve 5 litre kapasitesiyle hamur işlerinizde el değmiş gibi lezzetli sonuçlar almanızı sağlıyor. Paslanmaz çelikten üretilen karıştırma haznesi dayanıklılık gösterirken, kulpları sayesinde rahatça taşımanıza ve kullanmanıza olanak tanıyor. Ayrıca, eliptik karıştırma tekniğiyle kol gücü gerektirmeden ve elinizi kirletmeden istediğiniz kıvamda hamur hazırlamanıza yardımcı oluyor. Çift kancalı yoğurma mekanizması ve 5 litrelik hazne kapasitesiyle tüm malzemelerinizi yüksek performansla karıştırmanıza imkan tanırken 6 farklı hız ayarıyla istediğiniz kıvamda ürünler hazırlayabiliyorsunuz.

  • 6 farklı hız ayarı
  • 1000 W güç
  • 5 Lt hazne kapasitesi
  • Sıçramayı önleyen şeffaf koruma kapağı
  • Çırpma, yoğurma ve karıştırma aparatı

Fakir Culina Chef  kullanıcı yorumları 💭

👨 Ürün diğer marka ürünlere nazaran çok daha aparat barındırıyor içerisinde. Diğer markalarda tek adet yoğurma haznesi bulunurken bunda paslanmaz çelik ve cam haznesi, hamur yoğurma aparatında çift aparatla işlemi en yüksek seviyeye çıkarması ve ürünün diğer markalara nazaran uygun oluşu ürünü tercih etme sebebim.

👩 Ürünü ekmek hamuru yapmak için aldım. Kesinlikle verilen parayı hakkediyor. Son derece kabarık ipeksi bir hamur elde ettim ürün sayesinde.

6️⃣ Karaca Pro-Multimax

Karaca Pro-Multimax doğrayıcı mutfak robotu seti Tam Boyutta Gör
Karaca Pro Multimax mutfak robotu 2000 Wattlık güçlü motoru ile mutfaktaki güçlü yardımcılarınızdan birisi olabilir. Geniş haznesi ile birden fazla işlemi aynı anda yapabilen Karaca Pro-Multimax, paslanmaz çelik bıçakları, mutfakta doğrama, çırpma ve parçalama işlemlerini kolaylıkla yapabilmenize olanak tanıyor. Buz gibi sert malzemeleri rahatlıkla parçalayabilen cihaz özel tasarımlı tırtıklı bıçaklara sahip. Bu bıçaklarda bulunan buz kırma özelliği sayesinde milkshake’ten smootielere birbirinden lezzetli soğuk içecekler hazırlamak mümkün. Çift taraflı paslanmaz çelik bıçaklar sayesinde et, soğan, sebze ve meyveleri pratik bir şekilde karıştırabilirsiniz. Karaca mutfak robotu fiyatı göz önüne alındığında tam bir fiyat/performans ürünü diyebiliriz.
  • 2000W güçlü motor ile rahat doğrama, çırpma ve parçalama
  • 1,5 L hazne kapasitesi
  • 800 ml kapasiteli karıştırma kabı
  • Özel tasarlanmış tırtıklı bıçaklar ile buz kırma özelliği
  • Çizilmeyi önleyici yüzük aparatı sayesinde çorbaları tencerede karıştırma imkanı
  • Çift taraflı paslanmaz çelik bıçakları ile et, soğan, sebze ve meyveleri doğrayabilme
  • İkili çelik mikser ucu
  • Dilimleme ve rendeleme fonksiyonları için 2 farklı paslanmaz çelik diski
  • Isıya dayanıklı blender ayağı
  • Turbo fonksiyonu

Karaca Pro-Multimax kullanıcı yorumları 💭

👨 Gerçekten çok iyi 1 aylık kullanım sonucunda inanılmaz memnunum. Bütün şişe domatesleri bununla kısa sürede hallettik. Haznesi yeterli genişlikte, bıçakları da güzel kesiyor. Tavsiye ederim.

👩 Çok kullanışlı bir ürün. İhtiyacı olan düşünmeden almalı.

7️⃣ Grundig RHB K 4050

Grundig RHB K 4050 mutfak robotu seti Tam Boyutta Gör
Grundig mutfak robotu RHB K 4050, parçalama doğrama, karıştırma, rendeleme ve çırpma işlevlerini bir arada sunuyor. Beş parçadan oluşan cihazda paslanmaz çelik el blenderı, paslanmaz çelik çırpıcı, doğrayıcı kabı ve doğrayıcı aparatı ve ölçü kabı bulunuyor. RHB 4050 K, sebze ve meyveler gibi katı yiyecekleri kolayca doğramaya, parçalamaya ve püre haline getirmeye; yumurta, kek hamuru, krep harcı gibi sıvı karışımları çırpmanızı sağlıyor. Eğer en ucuz mutfak robotu fiyatları arıyorsanız Grundig RHB K 4050 en uygun tercih olabilir.
  • 1500 W motor gücü
  • Çok fonksiyonlu
  • 4 bıçaklı paslanmaz sistem
  • 1,7 litrelik hazne
  • 2 kademeli hız ayarı
  • Tek tuşla kontrol
  • Blender, çırpıcı, doğrayıcı kabı, doğrayıcı ve ölçü abı

Grundig RHB K 4050 kullanıcı yorumları 💭

👨 İlk defa Grundig marka bir ürün aldım. Birkaç gündür kullanıyorum ama iyi ki almışım. Haznesi baya büyük.

👩 1500 watt olması urunu almamda çok etkili oldu. Bu kadar güçlü bir blender daha önce kullanmamıştım. Çorbaları pürüzsüz, ipek gibi yapıyor.

8️⃣ Arnica Prokit 444 Mini

Arnica Prokit 444 Mini mutfak robotu Tam Boyutta Gör
Listemizdeki Arnica mutfak robotu, mutfağında az yer olan veya ürünün az yer kaplamasını isteyen kişilere yönelik diyebiliriz. Arnica 444 Mini, bu amaçtaki en iyi mutfak robotu tavsiyesi diyebiliriz. Ancak küçük olması sizi şaşırtmasın, cihaz dilimleme, rendeleme, parçalama, karıştırma gibi işlemleri yerine getirebiliyor. Arnica 444 'ün iki farklı hızı ve pulse seçeneği bulunuyor. 600 Watt' lık motor gücü ve çelik bıçakları sayesinde et gibi parçalanması zor malzemeleri işleyebiliyor. Arnica Prokit 444 Mini, rendeleme ve dilimleme bıçakları ile sebze ve meyveleri kolayca parçalamanızı, hamurunuzu ise homojen şekilde karıştırmanızı sağlıyor. Eğer mini mutfak robotu arıyorsanız Arnica 444 Mini tam da aradığınız ürün olabilir.
  • 600 W motor gücü
  • 2 farklı hız ve pulse seçeneği
  • Dilimleme - rendeleme
  • Parçalayıcı bıçak
  • Hamur karıştırma
  • 1 litre kapasiteli hazne
  • Emniyet kilit sistem

Arnica Prokit 444 Mini kullanıcı yorumları 💭

👨 Hiç tereddütsüz alabilirsiniz. 8 ay önce aldık gayet de memnunuz.

👩 Öncelikle ürün tam istediğim gibi ufak mutfağımda çok yer kaplamadı. Kullanımı kolay ve yeterince güçlü bir motoru var, ben beğendim.

9️⃣ Tefal 5 Second Chopper Maxi Kit K13210

Tefal 5 Second Chopper Maxi Kit K13210 robotu Tam Boyutta Gör
Mutfak robotu ama elektriksiz = Tefal K13210. Ürün manuel olarak çalışıyor ve tüm doğrama işlemlerini kolaylıkla yerine getiriyor. Tefal 5 Second Chopper Maxi Kit ile isterseniz soğanları doğrayın isterseniz de humus gibi lezzetli soslar hazırlayın. Sadece bıçağı takın, malzemeyi ekleyin, kapağı kapatın ve kolu çekin... Ne kadar çok çekerseniz, o kadar ince doğramış oluyorsunuz. Bu arada çekme mekanizması ile bir çekiş 7 devre denk geliyor.
  • Patentli bıçak sistemi
  • Manuel Boost sistemli çekme mekanizması
  • Dilimleme, kesme, doğrama, karıştırma
  • Buz Kırma, Güvenlik kilidi
  • 900 Ml hazne

Tefal 5 Second Chopper Maxi Kit K13210 kullanıcı yorumları 💭

👨 Sık sık kullanıyorum. Sorunsuz ürün. Havuç, turp gibi sert ürünlerde bile sorun yaratmadı.

👩 Ürünü çok beğendim hem üstten hem de alttan sıyırma aparatı çıkıyor içinden. 900 ml çok ideal. Tavsiye ederim

🔟 Karaca Mastermaid Power 10 In 1

Karaca Mastermaid Power 10 In 1 mutfak robotu Tam Boyutta Gör
Fiyat performans mutfak robotu arıyorsanız Karaca Mastermaid Power 10 In 1 aradığınız ürün olabilir. Tek başına tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılayan Karaca Mastermaid Power’ın 10 farklı aparatı ile doğrama, karıştırma, öğütme, rendeleme, dilimleme, yoğurma ve çırpma fonksiyonlarının hepsine erişmiş oluyorsunuz. Çift kanatlı doğrayıcı bıçakların güçlü performansı sayesinde humus, salça, kıyma ve tarhana gibi yiyeceklerinizi hızlıca hazırlayabileceğiniz Mastermaid Power, yumurta çırpma aparatı ile tarifiniz için gerekli yumurtaları 1,5 dakika gibi kısa bir sürede kabartabilir, 5 farklı paslanmaz çelik rende başlığı ile meyve, sebze ve sert peynirleri farklı şekillerde dilimleyebilir ve rendeleyebilir, 1000 ml hazneli blender sürahisi ile buzları kırabilir, öğütücü aparatı ile kahve ve baharatları damak tadınıza göre farklı seviyelerde çekebilirsiniz. 2000 W güçlü motoru ve hamur yoğurma aparatı ile en yoğun kıvamdaki hamurları bile arzu ettiğiniz homojenliğe getirirken, kaymaz tabanı sayesinde rahat ve güvenli bir kullanım sunan Mastermaid Power blender seti, aparatlarının bulaşık makinesinde yıkanabilmesi ve pratik şekilde sökülüp takılabilmesiyle de oldukça idealdir.
  • 2000W motor gücü
  • 1500 ml’lik hazne
  • 10 farklı aparatı ile doğrama, karıştırma, öğütme, rendeleme, dilimleme, yoğurma ve çırpma
  • Çift katlı, 4 kanatlı doğrayıcı bıçaklar
  • 1000 ml hazneli blender sürahi
  • Öğütücü aparatı ile kahve ve baharatları farklı seviyelerde çekebilme
  • Yumurta çırpma aparatı
  • Hamur yoğurma aparatı
  • 5 farklı paslanmaz çelik rende başlığı
  • Kaydırmaz ayaklar
  • Aparatlar bulaşık makinesinde yıkanabilir ve pratik şekilde sökülüp takılabilir

Karaca Mastermaid Power 10 In 1 kullanıcı yorumları 💭

👨 Tek kelimeyle harika gerçekten artık mutfaktaki küçük yardımcım. Shake ve buz kırma özelliği çok iyi. Doğrayıcı rende özelliği ve bıçakları sağlam.

👩 Ürün aşırı güçlü. 2 bıçağı bile çok iyi iş görüyor. Sürahisi ve baharat öğütücüsü de süper.

11. Bosch MultiTalent 3

Bosch MultiTalent 3 mutfak robotu seti Tam Boyutta Gör
Bosh mutfak robotu MultiTalent 3, 800Watt motoru, 2 hız ayarı ve darbeli çalıştırma özelliği ile ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyor. Paslanmaz çelik ve çok fonksiyonlu bıçaklar ile gelen ürün 50 farklı fonksiyonuyla mutfak asistanı gibi görev alıyor. Otomatik kablo sarma özelliği ve aksesuarların hepsini tek bir haznede saklanabilme yeteneğiyle Bosch MultiTalent 3 aynı zamanda alan tasarrufu ve kullanım kolaylığı da sağlıyor. 500gr un ve maksimum 0.8 kg malzeme kapasiteli 2.3 lt hazne, 1 litre kapasiteli polikarbon karıştırma kabı ve dahasıyla MultiTalent 3 her iş için uygun bir araç oluyor. Sonuç olarak Bosh en kaliteli mutfak robotu markalarından birsi ve bu ürünü de segmentinde iddialı.
  • 800 W motor gücü ve iki hız ayarı
  • Çok fonksiyonlu 6’lı bıçak
  • Buz kırma özelliği
  • 2.3 lt hazne
  • 1 litre kapasiteli polikarbon karıştırma kabı
  • Kahve çekirdeği, sert peynir çeşitleri, baharat, taneli yemişler vb. şeyler için özel bıçak
  • Çift taraflı 2şer adet dilimleme ve rendeleme diski

Bosch MultiTalent 3 kullanıcı yorumları 💭

👨 Çok iyi bir ürün. İhtiyacım olduğunda hemen açıp kullanıyorum, pratik ve çoklu iş yapıyor. Bosch’ tan şaşmayın ömürlük kendisi.

👩 Muazzam. Her fonksiyonunu gelir gelmez denedim ve iyi ki aldım dedim. Daha pahalı markaları da kullanmış biri olarak bunu öneriyorum

12. Philips ProMix HR2546/00

Philips ProMix HR2546/00 mutfak robotu Tam Boyutta Gör
Philips mutfak robotu ProMix el blenderi güçlü motoru ve ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor. Tek düğme ile hızlı ve etkili bir karıştırma sunan cihaz, sıçrama önleyici bıçak koruması ile temiz bir kullanım vadediyor. Philips bu üründe daha hızlı ve homojen karıştırma için optimum yiyecek akışı ve maksimum performans sunmak üzere özel üçgen bıçaklar kullanıyor. Turbo işlevi ile sert malzemelerin kesilebildiği cihazda ikili çırpıcı aparatı ile yumuşak krep hamurları veya soslar hazırlamak da mümkün.
  • 700 W motor gücü
  • XL doğrayıcı
  • İkili çırpıcı
  • 2 adet hız ayarı
  • Turbo modu
  • Pratik kullanım

Philips ProMix HR2546/00 kullanıcı yorumları 💭

👨 Ürün güzel. Doğrama kabı el ile tutulup çalışılacak şekilde dizayn edilmiş. Gayet sessiz kullanışlı.

👩 Ürün güzel, pratik ve önceki kullandığımdan çok daha sessiz. Harıl harıl bir çalışması yok, kullanımı kolay 🤩

Mutfak robotu satın alma rehberimizin sonuna doğru gelmiş durumdayız. Bu içeriğimizde en iyi mutfak robotu markaları ve onların ürünlerine yer vermeye çalıştık. Mutfakların artık vazgeçilmezi haline gelen bu araçlardan yukarıda da dediğimiz gibi yüzlerce farklı model bulunuyor. Hangisini tercih edileceğini tespit etmek kimi zaman zor olabiliyor. İnsanlar bazen en çok tercih edilen mutfak robotu modellerini almak istiyor bazen de doğrudan araştırmak istiyor. Bu yazımızın amacı da sizlere en iyi modelleri sunmak.

Mutfak robotu alırken nelere dikkat edilmeli ❓

Mutfak robotu alırken dikkat edilmesi gerekenler Tam Boyutta Gör
Meyveleri, sebzeleri elinizle soyup kesmeye ve küçük aparatlar ile sularını sızmaya çalıştınız ancak bundan usanarak bir mutfak robotu almaya karar verdiniz. Fakat hangi ürünü tercih edeceğiniz hakkında hiçbir fikriniz yok. O halde önce ihtiyacınızı kesin olarak netleştirmeli ve sonrasında kararınızı kullanmanız gerekiyor. Bunun için mutfak robotu satın alırken bunlara dikkat edin:

1. Kalite 💱

Mutfak robotu satın alırken öncelikle alacağınınız ürünün bilindik bir marka olmasına özen gösterin. Ucuz ürünler veya hiç duyulmamış firmalar muhtemelen en olmadık yerde sizi yolda bırakacaktır. Kalite sadece marka değil elbette; kullanım kolaylığı, ergonomi ve malzeme kalitesi de önemli.

2. Ebatlar 📐

İkinci olarak ise alacağınız ürünün ebatlarına bakmanız önemli. Mutfağınız geniş olmayabilir veya mutfak robotunun çok fazla alan kaplamasını istemiyorsunuzdur, dolayısıyla daha kompakt ürünlere yönelmeniz gerekir. Ancak şunu unutmayın: Ürünün boyutu küçükse doğrama haznesi de küçüktür. Aynı şekilde ürün büyükse hazneleri de büyüktür. Eğer geniş bir aileyseniz büyük ürünleri almak doğru karar olabilir.

3. Temizlik 🧹

Mutfak robotları çalışma prensipleri nedeniyle çok çabuk kirleniyorlar. Evet, tüm doğrama veya yoğruma gibi işleri çok hızlı yapıyorlar ancak aynı zamanda temizlenmeleri de gerekiyor. Bu nedenle bulaşık makinesinde yıkamaya uygun mutfak robotlarını tercih etmeniz gerekebilir.

4. Fiyat 💲

Elbette her elektronik üründe olduğu gibi en önemli şey bu kategoride de fiyat. Mutfak robotu fiyatları geniş bir yelpazeye yayılıyor. Ürünün boyutu, özellikleri, kalitesi ve hatta rengi fiyat üzerinde ciddi şekilde etkili. Bu nedenle önce ihtiyacınız olan şeyleri tespit etmek sonra da bu ihtiyacı karşılayan en dengeli ürünü bulmak önemli. Aksi takdirde ihtiyacınız olmayan şeylere fazla para verebilir veya ihtiyacınızı karşılamayan ürünler satın alabilirsiniz.

5. Yetenekler 🛠️

Her mutfak robotu aynı özelliklerde değil. Örneğin bazılarının motoru oldukça güçlü bazılarınınki ise güçsüz ama sessiz. Ayrıca doğrama kaplarının kapasitesi, bıçaklarının özellikleri, kesim veya doğrama modları gibi pek çok seçenek bulunuyor. Dediğimiz gibi ihtiyacınızı karşılayacak özellikleri hedeflemek satın almada en doğru yoldur.

En İyi Mutfak Robotları İçerik Oylaması 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 29196

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim