Anlık Bildirim

Planet Earth II'nin yeni fragmanı hayranlık verici

Tüm zamanların en başarılı belgesel dizileri arasında yer alan Planet Earth'ün merakla beklenen devamı çok yakında yayınlanacak. Planet Earth II için bekleyiş sürerken, BBC yeni bir fragman yayınladı.
İngiliz televizyon kanalı BBC tarafından hazırlanan ve bugüne kadar çekilen en pahalı doğa belgesellerinin başında gelen Planet Earth dizisi, 2006 yılında yayınlandı ve büyük beğeni ile karşılandı. 11 bölümden oluşan dizi, dünya genelinde 130'dan fazla ülkede gösterildi ve tüm zamanların en başarılı belgesel dizileri arasına girmeyi başardı.
BBC, Planet Earth'ün yayınlanmasından 10 yıl sonra bir kez daha izleyicilerini doğayı ve hayvanların dünyasını keşfedecekleri bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Yakında yayınlanmaya başlanacak olan Planet Earth II için hazırlıklarını sürdüren BBC, yeni belgesel dizisinden neredeyse 3 dakikalık bir fragman yayınladı.
10 yıl önce HD olarak yayınlanan Planet Earth, yüksek çözünürlüğün neden önemli olduğunu tüm dünyaya kanıtlayan yapımların başına geliyordu. Planet Earth II de orijinal dizinin yolundan gidiyor ve günümüzde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan 4K çözünürlük için aynısını yapmayı hedefliyor. Ultra HD olarak çekilen dizinin yayınlanan bu uzun fragmanı 4K seçeneğine sahip olmasa da, dizinin kendisi 4K olarak yayınlanacak.
Planet Earth II'nin HD versiyonu bu yılın kasım ayında yayınlanmaya başlanacak. 4K versiyonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5087 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
diziler, belgesel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim