
Google'ın Play mağazası tasarımında yenilikler tasarladığının ortaya çıkmasının üzerinden kısa bir süre geçmişti ki Play 4.0 olarak yeni sürüm dağıtıma başladı.
Google'ın diğer hizmetlerindeki gibi Play mağazası da daha açık renklere sahip oldu ve ilk olarak Google Now ile karşımıza gelen kart arayüzü de tasarımda yerini aldı.
Mağazada resimler artık daha öne çıkıyor ve uygulama ikonları daha büyümüş durumda. Tasarımda italik formatta Roboto font tipleri kullanılıyor. Ayrıca Oyunlar kategorisi ayrılarak ana menü altında yerini almış.
Play mağazasının dağıtımı üç hafta içerisinde tamamlanacak. Sürüm Android 2.2 ve üzeri cihazları destekliyor. Beklemek istemeyenler ise kaynak linkinden manuel olarak APK dosyasını indirebilirler.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)