Anlık Bildirim

PlayStation 4 Pro, Türkiye’de satışa çıktı

Sony’nin daha yüksek grafik kalitesi sunan yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 Pro, 1.699 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile bugünden itibaren Türkiye’de raflardaki yerini aldı.
Dinamik 4K oyun ve 4K eğlenceyi destekleyen PS4 Pro, 10 Kasım itibariyle Avrupa, Ortadoğu, Güney Afrika ve Avustralya ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu. 4K kalitesinde çözünürlüğü ve Yüksek Dinamik Aralığı (HDR) destekleyen konsolun artan görsel deneyimi için Call Of Duty: Infinite Warfare, Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi popüler oyunlar da güncellendi.
Diğer taraftan PS4 Pro ile yenilenen Netflix uygulamasıyla birlikte Narcos (2. Sezon) ve Luke Cage gibi yapımlar 4K izlenebilecek. Halihazırda en büyük 4K içerik kaynaklarından olan YouTube da PS4 Pro üzerinde 4K çözünürlüğü desteklemek üzere güncelleniyor.
4K ya da HDR desteği bulunmayan HDTV’ye sahip oyuncular ise daha istikrarlı kare hızları ve gelişmiş grafikler gibi bir dizi avantaj sağlıyor olacaklar. x86-64 AMD "Jaguar" 8 çekirdek ana işlemci, 4.20 TFLOPS AMD Radeon tabanlı grafik motoru, GDDR5 8 GB RAM ve 1 TB depolama alanı ile gelen PlayStation 4 Pro’nun Türkiye fiyatı 1.699 TL.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12693 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, playstation 4 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim