Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonuna dair ilk detaylar ortaya çıktı

Samsung’un birkaç ay önce yaptığı patent başvurusuyla ilgili ortaya çıkan son çizimler, Güney Koreli şirketin gelecekte piyasaya sürmeyi düşündüğü katlanabilir telefonunu gün yüzüne çıkardı.
Uzun süredir katlanabilir cihazlar konusunda çalışmalar yürüttüğü bilinen Samsung’un gelecek planlarına dair ilk ipuçları ortaya çıktı. Buna göre geçtiğimiz nisan ayında Kore'deki Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi’ne katlanabilir telefonlarla ilgili yapıldığı belirtilen patent başvuru dosyasındaki çizimler yayınlandı.
Paylaşılan görsellere bakılırsa aynı kapaklı cep telefonlarındaki gibi ortadan katlanabilir bir yapıya sahip cihazın yarı otomatik şekilde, belirli bir noktadan sonra kendi kendine açılıp kapanabileceği ifade ediliyor. Diğer taraftan telefon katlandığında devreye girecek, muhtemelen çağrı ve diğer bildirimlere kolaylıkla ulaşılmasını sağlayan ikinci bir ekrandan bahsediliyor.
Project Valley kod adıyla anılan cihazın piyasaya ise Samsung Galaxy X ismiyle çıkacağı iddia ediliyor. Galaxy Note 7 yüzünden hem maddi hem de manevi açıdan global çapta büyük bir krizin içerisine giren Güney Koreli şirketin, katlanabilir telefonlar konusunda daha yavaş ve temkinli hareket edeceği kulislerde konuşuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5500 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim