Anlık Bildirim

PlayStation 4 resmen ortaya çıktı

Şubat ayı sonlarında resmi olarak tanıtılmasına karşın herhangi bir görsel paylaşılmayan ve heyecanlı bekleyişi E3 fuarına erteleyen PlayStation 4, sonunda resmi olarak kendisini gösterdi.

PlayStation 4'ün siyah bir tasarım anlayışını benimsediği görülüyor. Cihazın tasarımı sanki iki parçalı bir ürün varmış havası uyandırıyor. Parçanın iki kısmı da farklı siyah tonlarına sahip. Sağ kısımda Sony ve PS logoları göze çarpıyor. İki kısmın orasında kalan bölgede ve arka kısımda ise bağlantı girişleri yer alıyor. Cihazın PS3 tasarımına benzediği görülüyor. Konsolun boyutları 275 x 53 x 305mm şeklinde.

Konsolda 8 Jaguar çekirdeğine sahip AMD işlemci ve ve 1.84TFLOPS işlem gücüne sahip yeni nesil Radeon grafik birimi yer alacağı açıklanmıştı. 8GB GDDR5 bellek, 2 USB 3.0 girişi, HDMI ve optik çıkış, 1 AUX girişi şeklinde diğer özellikleri mevcut. Cihaz kutu içerisinden 500GB HDD ile çıkacak.

Pek çok perakende zinciri PlayStation 4 için ön sipariş almaya başladı. 31 Aralık itibariyle dağıtılacak olan konsolun fiyatı 399$/399 Avro/349 Pound olarak belirlenmiş.

Kutu içeriğinde bir adet DualShoch 4 kontrolcüsü yer alıyor. 210gr ağırlığındaki aksesuarda 1000mAh batarya ve bir mono hoparlör bulunuyor. Eye adlı kamera modülü ise kutuya dahil değil ve 50$ fiyatla satışa sunulacak.
PlayStation 4 resmen ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3207 kez okundu.
67 kişi, toplam 84 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 4, PlayStation ve sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim