Anlık Bildirim

PlayStation 5 çok yüksek seviyeden ön siparişe başladı

PlayStation 5 haberlerinin oluşturduğu büyük ilgiyi kaçırmak istemeyen MediaMarkt İsveç yeni konsolu 1000$ üzerinde bir fiyat etiketi ile ön siparişe sunmuş durumda.

Sony’nin gelecek yıl için planladığı ve mevcut konsolların gücünü dörde veya beşe katlaması beklenen yeni PlayStation 5 şimdiden ön siparişe başladı. Mağazalar oluşan ilgiden faydalanmak istiyor.

PlayStation 5 fiyatı

MediaMarkt İsveç yeni konsolu yaklaşık 1047$ fiyat etiketiyle ön siparişe sunmuş durumda. Yeni konsolun Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkması beklendiği için ön sipariş verenler yaklaşık 16 ay boyunca beklemek zorunda.

İlk piyasaya çıktığında 399$ olan PS4 konsolu bugün 100 milyon satış rakamını geçmiş durumda ve bunu da uygun bir seviyede tutulan fiyat etiketine borçlu. Otoriteler PS5 konsolu için de 499$ seviyesinde bir fiyat etiketi beklentisi içerisindeydi.

MediaMarkt’ın 1047$ fiyat etiketi beklentilerin iki katını da aşıyor ve böyle bir fiyat PS5 konsolunun ölü doğmasına sebep olur. PS3 konsolu 599$ çıkış etiketi nedeniyle tutulmamış ve Xbox 360 büyük avantaj elde etmişti.

Tahminler MediaMarkt’ın bir nevi rezervasyon imkânı sunduğu yönünde. Yani bu konsola ilk olarak sahip olmak isteyenler şimdilik 1000$ civarında bir bütçeyi gözden çıkaracak. Muhtemelen satış başladığında fiyat normal seviyeye inecek ve aradaki fark da iade edilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12765 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony ps5 ve
2 etiket daha ps 5 fiyat Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim