Anlık Bildirim

Pokémon Go'nun yapımcısı Niantic, 1 milyon dolarlık yarışma başlatıyor

Oyun dünyasına bambaşka bir boyut katan Pokémon Go oyununun yapımcısı Niantic, geleceğin oyunlarını oluşturmak için 1 milyon dolar ödül havuzu olan bir yarışma başlatacağını açıkladı.
Konum tabanlı bir artırılmış gerçeklik oyunu olan Pokémon Go ile oyun dünyasına bambaşka bir boyut getiren Niantic, Beyond Reality Developer Contest adında bir oyun geliştirme yarışması düzenliyor ve toplam dağıtacağı ödül ise 1 milyon dolar olarak açıklandı.

Yaklaşık 4 ay sürecek

Yarışmanın amacı ise, Niantic'in Real World Platform (Gerçek Dünya Platformu) motoruyla yeni ve heyecan verici bir oyun geliştirmek. Bu da yarışmacıların Pokémon Go oyununa benzer bir proje geliştirmeleri geretkiği anlamı taşıyor. Rekabetin odak noktası oyun oynamak olsa da, şirket bu türü seyahat, fiziksel aktivite ve hatta alışveriş gibi alanlarla genişletmek istiyor.
Yarışmaya katılmak için en az beş kişilik bir ekip oluşturulması, on sayfalık bir teklifin yanı sıra bir de kısa film çekilmesi gerekiyor. Takımların yaratıcılığa, deneyime ve oyun geliştirme becerilerine göre değerlendirleceği yarışma 1 Mayıs - 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim