Anlık Bildirim

"Premium Galaxy S5 piyasaya Mayıs ayında sürülecek"

'Premium Galaxy S5 piyasaya Mayıs ayında sürülecek'

Samsung'un yeni amiral gemi modeli ile ilgili gündeme gelen pek çok iddianın boşa çıkması meraklılarını haya kırıklığına uğratmıştı. Ancak önemli bir iddianın halen geçerliliğini koruduğu gündeme geldi.

Bu iddia Samsung'un standart Galaxy S5 versiyonunun yanında üst seviye özelliklere sahip premium bir versiyonunun da lanse edileceğine dairdi. Güney Kore medyası bu iddiayı yeniden dillendirmeye başladı.

Gelen bilgilere göre MWC 2014 etkinliğinde Samsung yetkilileri bazı üst düzey yöneticilere F Projesi'nin tanıtımını yaptı. F Projesi firmanın premium düzeydeki mobil cihazlarını ifade ediyor. Samsung'un en iyi tasarım ve bileşenlerle donattığı bu cihazların ilk örneği ise Galaxy S5 olacak.

Eldar Murtazin ve Ricciolo gibi sızıntı üstadlarının da teyit ettiği model Galaxy S5 Prime veya Galaxy S5 Luxury adını taşıyacak. Modelde 2560x1440 piksel çözünürlük, 64-bitlik Exynos işlemci, Snapdragon 805 yongaseti, metal kasa, 20MP çözünürlükte OIS destekli kamera, daha güçlü batarya gibi özellikler yer alacak. Modelin Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Samsung ilk olarak HTC One 2 hamlesini görmek istiyor.

Samsung'un standart Galaxy S5 ile herhangi bir üretim sıkıntısı yaşamaksızın on milyonlarca satış rakamına ulaşmayı beklediği belirtiliyor. Galaxy S5 Prime ise sınırlı sayıda üretileceği için bileşenler üretim sıkıntısı yaşasa bile bu firmayı etkilemeyecek. Şimdilik firmanın bu iddia ile ilgili resmi bir cevabı yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11651 kez okundu.
89 kişi, toplam 98 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim