Anlık Bildirim

Qualcomm'un yeni Snapdragon işlemcisini tanıtacağı tarih belli oldu

Qualcomm'un testlerde göz kamaştıran ve yaklaşan amiral gemilerinde kullanılacak olan yeni Snapdragon işlemcisinin ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Tüm detaylar haberimizde.
Teknoloji devlerinden Qualcomm yeni amiral gemisi akıllı telefonlarda kullanılacak olan Snapdragon 8150 yonga setini tanıtmaya hazırlanıyor. Çin medyasına gönderilen davetiyelere göre yeni işlemcinin lansmanı 4 Aralık tarihinde yapılacak.

Birçok amiral gemisine güç verecek

Geçtiğimiz aylarda Huawei, Kirin 980'i, Samsung, Galaxy S10'a güç verecek yeni Exynos işlemcisini, Apple ise yeni iPhone'larda kullanılan A12 Bionic işlemcisini tanıtmıştı. Qualcomm da yaklaşık iki hafta sonra Snapdragon 845'in devamı olan Snapdragon 8150 çipini medyaya tanıtacak.

Güvenilir sızıntı hesaplarından Ice Universe'ye göre Hawaii'de yapılacak olan Qualcomm Teknoloji Zirvesi'nde şirketin yeni amiral gemisini görebileceğiz. 7 nm FinFET teknolojisi kullanılarak üretilen Snapdragon 8150, Samsung Galaxy 10'un bir versiyonu da olmak üzere önümüzdeki yıl çıkacak olan birçok amiral gemisinde kullanılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim