Anlık Bildirim

Quantum Leap VR, canlı sanal gerçeklik yayınlarını kolaylaştırıyor

2016 yılında hayatımızın bir parçası haline gelecek sanal gerçeklik, görünüşe bakılırsa kişisel içeriklerden çok daha geniş bir kapsama sunacak. Yeni kamera ile canlı VR çekimleri yapılabilecek.
CES 2016 fuarı sanal gerçeklik kadar sanal gerçeklik için içerik üretebilecek ürünlere de ev sahipliği yapıyor. Bu ürünlerden teknik altyapısı ile ayrılan Quantum Leap VR, canlı sanal gerçeklik yayınlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Siyah silindirik bir gövdesi bulunan Quantum Leap VR, bünyesine yerleştirilen 16 yüksek çözünürlüklü (HD) kamerası ile sanal gerçeklik için uygun 360 derecelik görüntüler kaydedebiliyor. 16 farklı kameradan gelen görüntüleri gerçek zamanlı olarak birleştirebilen ve canlı yayın olarak aktarabilen cihaz, bu sayede farklı etkinliklerin sanal gerçeklik başlıklarına uygun şekilde canlı yayınlanmasını imkan tanıyor.
Canlı VR görüntülere üç boyutlu objeler ya da animasyonlar da ekleyebildiği belirtilen sistem, böylelikle sürece ufak bir arttırılmış gerçeklik katmanı dahil ediyor ve önemli bir detay olarak aktarım noktasında Oculus Rift ve Samsung Gear VR gibi popüler sanal gerçeklik başlıklarına aktif destek veriyor.
Maddi olarak CNET'in kurucusu Halsey Minor tarafından desteklendiği belirtilen Quantum Leap VR sisteminin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor ancak daha çok kurumsal pazarı hitap ettiği belirtiliyor.
Quantum Leap VR, canlı sanal gerçeklik yayınlarını kolaylaştırıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim