Anlık Bildirim

RED Hydrogen One geçen yılın Snapdragon 835 işlemcisi ile gelecek

Dijital kamera üreticisi RED'in bu yaz piyasaya süreceği akıllı telefonda Snapdragon 835 yonga setinin yer alacağı ortaya çıktı. Telefon 2018 amiral gemilerinde gördüğümüz Snapdragon 845'le gelmeyecek
Kamera üreticisi RED geçtiğimiz yıl, RED Hydrogen One isimli bir akıllı telefon çıkararak sektöre giriş yapacağını açıklamıştı. Henüz piyasaya sürülmeyen cihazın bu yaz satışa sunulması bekleniyor. Yani bu da 2017'de duyurulan bir telefonun 2018 yılında çıkması demek. Peki bu durum akıllı telefonun teknik özellikleri açısından ne anlam ifade edecek.
RED'in 2018 model bir akıllı telefondan beklenenleri karşılamak için donanım anlamında bir yükseltme planı yapıp yapmadığı merak ediliyordu. Ne yazık ki, işlemci konusunda durum böyle görünmüyor. Kısa süre önce ortaya çıkan Geekbench 4 performans testleri akıllı telefonun geçtiğimiz yılki Snapdragon 835 yonga setine sahip olduğunu ortaya koydu.

İşlemcisi nedeniyle demode görünecek

Bu durum şüphesiz ki 2018 model tüm amiral gemisi telefonların Snapdragon 845 ile güçlendirildiği göz önüne alındığında telefonun biraz demode görünmesine neden olacak. Elbette ki bu Snapdragon 835'in kötü ya da yavaş olduğu anlamına gelmiyor ancak pazarlama açısından bakıldığında çok da iyi olmadığı bir gerçek.
RED Hydrogen One'ın kamera yetenekleri ile ön plana çıkan bir telefon olması bekleniyor. Belki de cihazın bu yanı, kullanıcıların geçen yılın işlemcisine sahip olmasını göz ardı etmesi için yeterli olacak. Geekbench 4 testi ayrıca  telefonun Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çalışacağını ve 6 GB RAM ile geleceğini de ortaya çıkardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim