Anlık Bildirim

Realme 2 resmi olarak tanıtıldı

Oppo'nun alt markası olan Realme, yeni akıllı telefonu olan Realme 2'yi tanıttı. Selefi Realme 1'den üç ay sonra piyasaya sürülen cihazla ilgili tüm detaylar haberimizde.
Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun yeni yeni duyulmaya başlayan alt markası Realme, ikinci akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Realme 2 olarak adlandırılan cihaz Kırımızı, Siyah ve Mavi renk seçenekleri ile satışa sunuldu. Şimdi lafı fazla uzatmadan cihazın teknik detaylarına geçelim.

Realme 2 özellikleri

Akıllı telefon 1520 x 720 piksel çözünürlüklü 6.2 inç HD+ bir çentikli ekrana sahip. Gücünü Qualcomm Snapdragon 450 işlemci ve Adreno 506 grafik biriminden alan Realme 2, microSD kart desteği sunuyor ve bu sayede depolama kapasitesini 256 GB'a kadar çıkarabiliyorsunuz.
3 GB RAM + 32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı olmak üzere iki varyantı olan cihaz, Android 8.1 üzerinde çalışan ColorOS 5.1 işletim sistemi ile geliyor. Yapay zeka destekli 13 MP + 2 MP çözünürlüğe sahip arka ve 8 MP çözünürlüğe sahip ön kamerası olan cihazın pil kapasitesinin ise 4.230 mAh olduğunu da belirtelim.
Parmak izi okuyucuyu ve yüz tanıma sisteminin olduğu cihazın 3 GB RAM + 32 GB depolama alanı sunan modeli 130 dolar, 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı sunan modeli ise 150 dolar fiyat etiketine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim