Anlık Bildirim

Realme X2 modeli 32 MP selfie kamerasıyla gelecek

Çin merkezli akıllı telefon üretici Realme yeni akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre Realme X2 adlı cihaz 32 MP çözünürlükte ön kamera sunacak.
Akıllı telefon pazarında yaptığı çıkışla adını söz ettiren Çinli teknoloji üreticisi Realme yeni akıllı telefon modeli Realme X2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Sızan yeni bilgiler ise cihazla ilgili detayları gözler önüne seriyor.

Önümüzdeki hafta tanıtılacak

Daha önceki haberlerimizde de duyurduğumuz üzere Realme X2 modeli 64 MP çözünürlükte dörtlü arka kamera kurulumu ile gelecek. Şirket bugün yaptığı açıklama ile de cihazın ön kamerasının 32 MP olacağını resmen doğruladı. Realme ayrıca Çin'in popüler sosyal ağı Weibo'de akıllı telefonun bir görselini paylaştı.
Paylaşılan görüntüde Realme X2 modelinin arkadan görüntüsünün Realme XT modeliyle benzerlik gösterdiğini söylemek mümkün. Şu an Realme X2'nin teknik özellikleriyle ilgili detaylar çok az. Ancak cihazın  Snapdragon 730G işlemci ve 30W VOOC hızlı şarj ile geleceği söyleniyor. Şimdilik tüm ayrıntıları öğrenmek için önümüzdeki hafta düzenlenecek olan lansman etkinliğini beklemekten başka bir seçeneğimiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim