29 Ağustos'ta tanıtılacak Redmi Note 8 için geri sayım başlamış durumda. Akıllı telefon henüz resmiyet kazanmamış olmasına rağmen müşteriler cihazı satın almak için bir milyondan fazla ön kayıt yaptırdı.
Ayrıca Bkz. "AMD 6 çekirdekli bütçe dostu bir işlemci hazırlıyor olabilir"
Xiaomi, akıllı telefonun arka panelini gösteren birkaç resmi basın görseli yayınladı. Redmi Note 8'i çeşitli tutuş pozisyonları ile sergileyen görüntüler ergonomik tasarıma vurgu yapıyor. Xiaomi'ye göre cihaz bu sayede kullanıcılara daha iyi bir oyun deneyimi sunacak.
Sıvı soğutma sistemi
Redmi Note serisi her zaman için orta seviye akıllı telefonlardan oluşan bütçe odaklı bir seri olmuştur. Ancak bu sefer Çinli akıllı telefon üreticisi oyun odaklı daha fazla özellik ekleyerek bu gidişatı değiştirmeye çalışıyor.
Redmi Note 8'in Pro versiyonu oyun odaklı Mediatek Helio G90T yonga seti ve bağımsız bir sıvı soğutma sistemine sahip olacak. Takdir edersiniz ki bu özellikler, mobil oyunların son birkaç yıldır yükselişe geçmesi nedeniyle son derece önemli hale geldi. Redmi Note 8 serisi selefiyle aynı fiyat aralığında gelirse harika işlere imza atabilir.
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Piksel bindirme özellikli harika bir kamera.
Kesinlikle üzmeyecek kadar güçlü bir çipset (zaten amiral gemisi alanlar 5 sene kullanmıyor, en fazla 2 sene).
Çok stabil ve hızlı bir arayüz.
Fm radyo, uzaktan kumanda, 3.5mm jack gibi amiral gemilerinde bulunmayan özellikler.
En üst seviye telefonların ekranları daha iyi. Fark olarak bu söylenebilir.
//////
Şimdi bu durumda Redmi Note 7 değil de 3-4 katı paraya başka telefon almanın gereği ne ki? Spesifik bir ihtiyacı olan kişileri ayrı tutuyorum ama bir telefona 5000+ para veren kişilerin %99'u Note 7 ile de aynı derecede mutlu olurlar.