Anlık Bildirim

Resmi olarak açıklandı: Meizu Türkiye’ye geliyor

Çinli üretici Meizu, resmi olarak ülkemize geliyor. Dünyada 30'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Meizu, Genpa ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Meizu'unun telefonları

Resmi olarak açıklandı: Meizu Türkiye’ye geliyor Tam Boyutta Gör

Çin’in beş büyük telefon üreticisinden biri olan Meizu, resmi olarak ülkemize geliyor. Meizu, Genpa ile distribütörlük anlaşması imzaladı ve ülke müdürü olarak Murat Sungur Özkan’ı atadı.
Son yıllarda Avrupa’da yeni pazarlara yelken açan Meizu, dünyada 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Meizu’nun pazara girişi ve Genpa ile yapılan anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Meizu Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan “Çinde geniş kitlelerin Meizu markasına olan ilgi ve sadakati dikkatimi çekti. Hedefim aynı ilgi ve sadakati Türkiye’de oluşturmak ve bunu başarabilmek. Önceliğimiz satış ve teknik servis operasyonunda da tıpkı akıllı telefonlarımızın tasarımında olduğu gibi kullanıcıyı ön planda tutacağımız bir ağ oluşturmak olacak.” dedi.

Meizu Ne Zaman Satışa Başlayacak?

Meizu akıllı telefonlar Kasım ayı içinde tüm Türkiye’de satışa sunulacak. Genpa’nın geniş distribütörlük ve teknik destek ağından yararlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12244 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, genpa ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim