Anlık Bildirim

RIM, ülkemizde BlackBerry 7.1 güncellemesine başladı


Ülkemizde de halen popüler olarak kullanılan BlackBerry telefonlarının üreticisi RIM, ülkemizdeki seçili modeller için BlackBerry 7.1 güncellemesini başlattığını duyurdu.

Firmanın resmi sayfasında başlayan güncelleme Curve 9220, Curve 9380, Curve 9360, Bold 9900 modellerini kapsıyor.

Bu modellerin kullanıcıları telefonlarını bilgisayara bağlayarak ilgili uygulama üzerinden, web sitesinden indirerek veya telefonlarının kablosuz bağlantısını kullanarak güncelleme yapabilirler.

BB 7.1 güncellemesi ile Akıllı Pil Tasarruf modu, NFC yongası ile bilgi transferi, mobil bağlantı noktası kurabilme, kablosuz olarak harici cihazlara bağlanarak medya dosyalarını oynatabilme, HD video kaydı, FM radyo desteği, gelişmiş Liquid Graphics desteği, daha hızlı internet tarayıcı, artırılmış gerçeklik uygulamaları, BlackBerry Protect koruma yazılımı, entegre sosyal uygulamalar şeklinde pek çok önemli yenilik kullanıcıları bekliyor.

Ancak modeller duruma göre bazı yeniliklere uygun değil. Örneğin NFC yongası Curve 9380, Curve 9360, Bold 9900 modellerinde bulunuyor. Liquid Graphics teknolojisi, BlackBerry Curve 9380/9360 akıllı telefonlarda mevcut değil. FM Radyo özelliği yalnızca BlackBerry Curve 9360 modelinde mevcut. HD video kayıt özelliği, BlackBerry Curve 9380/9360 akıllı telefonlarda mevcut değil. 

Güncelleme için kaynak linki takip edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim