Anlık Bildirim

Robert Downey Jr., Avengers: Endgame'den tam 75 milyon dolar kazandı

Robert Downey Jr.'ın Avengers: Endgame filminden elde ettiği kazanç 75 milyon dolara çıktı. Filmin elde ettiği toplam kârın %8'i direkt olarak ünlü aktörün cebine gidiyor.
Marvel filmlerinin en büyük yıldızı olan Robert Downey Jr., Avengers: Endgame'den tam 75 milyon dolar kazandı. Forbes'in yaptığı habere göre ünlü aktör, büyük bir farkla Avengers ekibinin en çok kazananı konumunda.

Nisan ayında vizyona giren Avengers: Endgame gişede 2,7 milyar doları hasılatı geride bırakarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Filmin net kârı şu anda 700 milyon dolara ulaşmış durumda. Yapılan anlaşmaya göre bu kârın %8'i (55 milyon dolar) direkt olarak Robert Downey Jr.'ın cebine gidiyor. Disney ayrıca filmin çekimleri için de RDJ'ye 20 milyon dolarlık bir ödeme yapmış.

Robert Downey Jr. ilk olarak 2008 yılında vizyona giren Iron Man filminde rol almıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin ilk filmi olan Iron Man, hem eleştirel anlamda hem de gişe hasılatıyla oldukça başarılı bir performansa imza atmıştı. Iron Man filminin yakaladığı bu büyük başarı, Marvel Sinematik Evreni'nin bugünlere gelmesindeki en büyük etken olarak görülüyor

Iron Man'in ardından kısa sürede Marvel filmlerinin en popüler ve en sevilen aktörü haline gelen RDJ, rol aldığı filmlerin genelde en çok kazananı oluyor. Disney, Avengers: Endgame için RDJ'ye 20 milyon dolar; Chris Hemsworth, Chris Evans ve Scarlett Johansson'a ise 15 milyon dolar ödemiş.

2017 yılında Spider-Man: Homecoming filminde de rol alan Robert Downey Jr., sadece üç günlük bir çekim yapmış olmasına rağmen bu filmden de tam 5 milyon dolarlık ödeme almış.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30664 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
robert downey jr., avengers: endgame ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim