Anlık Bildirim

Rockstar: GTA 6'da ana karakter kadın olabilir

Rockstar Games her ne kadar kadın ana karaktere ilk aşamada olumlu baksamasa da artık işler değişmiş gibi görünüyor. Grand Theft Auto VI'da bile kadın ana karakter görmemiz mümkün.
Rockstar: GTA 6'da ana karakter kadın olabilir
 
Grand Theft Auto 6 muhtemelen en erken 3-4 yıl sonra piyasaya çıkacaktır. Sıradaki oyunu yeni nesil konsollarla birlikte bile görebiliriz. Bir süre önce GTA 6 ile ilgili akıllarında bazı fikirler oluştuğunu söyleyen Rocktar Games yetkilileri kadın ana karaktere de sıcak bakmaya başladı.

Rockstar Games'in önemli isimlerinden ve GTA'nın yaratıcılarından birisi olan Dan Houser daha önceki açıklamalarında kadın ana karakterin aklına yatmadığını söylemişti. Şimdiyse Dan Houser'ın bu duruma daha olumlu yaklaşıyor: "Gelecekte kadın ana karaktere sahip bir oyun yapabilir miyiz? Tabi ki. Sadece şu an bunun için doğru bir oyun bulamadık, ama bu her zaman aklımızda olan bir şeydi."

Bize göre GTA 6 yerine yepyeni bir oyunda kadın karakter kullanılma ihtimali daha yüksek. Rockstar Games'in diğer oyunları olan Bully, Red Dead, Manhunt ve The Warriors'ta da erkek karakterler kullanılmıştı. Bakalım Rockstar Games GTA 6'da kadın karakter kullanma gibi radikal bir adım atacak mı?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7761 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, rockstar games ve
3 etiket daha gta 6 pc oyun Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim