Anlık Bildirim

GTA 6, 2 milyar dolarlık maliyetiyle tarihin en pahalı eğlence ürünü olacak

Grand Theft Auto 6'nın çıkışını oyun severler dört gözle bekliyor. Rockstar Games'in 2 milyar dolar bütçe ayırdığı GTA 6'nın tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olacağı söyleniyor.

GTA 6, maliyetiyle tarihin en pahalı eğlence ürünü olacak Tam Boyutta Gör

Son on yılın tartışmasız şekilde en çok beklenen oyunu olan Grand Theft Auto 6 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çıkış tarihi yaklaştıkça GTA 6 ile ilgili sızıntıların sayısı da artmaya başladı. Her geçen gün oyunla ilgili yeni birşeyler duyuyoruz.

Şimdi de GTA 6'nın 2 milyar dolarlık bir bütçeye sahip olduğuna yönelik bazı bilgiler ortaya çıktı. Bu rakam Grand Theft Auto 6'nın yapım maliyeti açısından tarihin en pahalı eğlence ürünü olacağını gösteriyor. Yani filmler, albümler, diziler, video oyunları, konserler vb. gibi her türlü eğlence ürününü geride bırakacak.

Oyundan büyük hasılat bekleniyor

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi Amazon'a 715 milyon dolara mal olmuştu. Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminin yapım maliyeti ise 378 milyon dolar. Yeni GTA oyunu Avatar ve Avengers gibi yüksek bütçeli Hollywood projelerini de geride bırakacak.

Bu miktar oyun geliştirme sürecinin yanı sıra GTA 6 piyasaya sürüldükten sonra yapılacak reklam ve içerik oluşturma çalışmalarını da kapsıyor. Yani uzun vadeli bir bütçe planından bahsediyoruz. Oyunun başarılı bir geri dönüş yapacağından şüphe yok. Zira GTA 5 sadece üç günde şirkete 1 milyar doların üzerinde bir para kazandırmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28555 kez okundu.
28 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, rockstar games ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim