Anlık Bildirim

Klasik sapan türündeki Angry Birds konseptinden artık beklediği geliri elde edemeyen Rovio, farklı türlere yöneliyor. Angry Birds Action ve Islands oyunlarından sonra şimdi de MOBA türünde yepyeni bir oyun geliyor.

5v5 MOBA

Battle Bay adındaki yeni oyun aslında geçen yıl sonlarından bu yana bir iki ülkede pilot olarak deneniyordu. Firma 4 Mayıs itibariyle tüm dünyada oyunu erişime açacağını duyurdu. Son dönemde yükselen trend olan ve iyi bir gelir bırakan MOBA oyunlarına Rovio da fazla yabancı kalamadı.

Battle Bay oyunu 5v5 ayarında bir MOBA olarak karşımıza çıkıyor. Pazardaki rakiplerinin aksine savaşlarımızı hücum botlarıyla yapıyoruz. Ekranın solundaki joystick botu hareket ettirirken, sağındaki joystick ise ekranı hareket ettiriyor ve nişan alıyor.

Yavaş hareket eden bir öge olduğu için hücum botu ile mücadele etmek ilk başlarda biraz zor geliyor ancak zamanla kontrollere alışıyorsunuz. Seçtiğiniz farklı botlar farklı yeteneklere sahip. Bazılarında defans ağırlıkta iken bazıları da saldırı da öne çıkıyor.

Mücadeleleri kazandıkça hediye güçlendirmeler ve paralar kazanıyor, bu paralarla botunuzu yükseltiyorsunuz. Zorlu ekiplere karşı mücadele etmek için en iyi ekipmanlarla donanmak şart. Elbette rastgele oluşan ekbinizin de iyi olması gerekiyor. Oyunda açılmayı bekleyen pek çok bölge mevcut.

Klanlar oluşturup katılabildiğiniz oyun arkadaşlarınız ile sohbet imkanı da sunuyor. Haftalık çeşitli turnuvaların düzenlendiği oyun indirmeye sunulmuş durumda.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim