Anlık Bildirim

Runtastic Pro ile rotalarınız videoya dönüşüyor

Özellikle spor aktiviteleriniz için fitness takip ve koçluk fonksiyonu olan aynı zamanda katettiğiniz rotanın GPS üzerinden takibini yaparak veritabanına kaydeden pek çok uygulama mevcut. Ancak Runtastic Pro kayıtları Google Earth kullanarak bir video haline getirmesiyle dikkat çekiyor.
Uygulama esasında fitness takibi yaparak spor aktiviteleriniz esnasında sesli uyarı, anlık rota takibi ile sosyal ağlarda yerinizi paylaşma, aktivite esnasında müzik desteği, tempo ve kalori yakma hedefleri belirleme gibi özellikler sunuyor. 

Ayrıca uygulama spor yaparken veya gezerken katettiğiniz rotayı kaydediyor ve Google Earth yardımıyla bunu kuş bakışı bir video haline getiriyor. Hatıra olmasını istediğiniz videoları da daha sonra izleyerek hafızanızı tazeleyebiliyorsunuz.

Videoda katettiğiniz mesafenin zamanı ve temponuz da belirtiliyor. Uygulama güzergah esnasında dinlendiğiniz anları da gözden kaçırmıyor.

Bu özellik uygulamanın yeni güncellemesinde veriliyor. Ancak Google Earth desteği sadece Android için geçerli. Ayrıca ANT+ nabız ölçer desteği ve yardım videoları da güncellemede yerini almış. iOS kullanıcıları yeni güncellemeyle dinlenme anlarının kaydı ve iCloud üzerinde kişisel ayarları saklayabilme imkanına kavuşacak.

Uygulama Play Store üzerinde 4.91$ iken App Store üzerinde 5.99$.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pro2

http://itunes.apple.com/tr/app/id366626332?mt=8&affId=1952465&ign-mpt=uo%3D4
Runtastic Pro ile rotalarınız videoya dönüşüyor



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim