Anlık Bildirim

Sadettin Teksoy, Stanger Things 3’teki gizemin peşinde (Video)

Netflix Türkiye ekibi, Stanger Things 3'ün tanıtımı için özel bir video yayınladı. Sadettin Teksoy, Stranger Things 3'e konuk olup, dizinin yeni sezon sahnelerine dahil oluyor.

Sadettin Teksoy, Stanger Things 3’teki gizemin peşinde (Video) Tam Boyutta Gör

Netflix Türkiye ekibi, Stranger Things dizisi için oldukça başarılı bir tanıtım videosu hazırladı. 90’lı yıllarda yayınlanan Teksoy Görevde isimli TV programıyla gizemli olayların peşine düşen Saadettin Teksoy, şimdi de Stranger Things 3’teki gizemin peşinde.

Stranger Things’in üçüncü sezonunda Hawkins’e açılan alışveriş merkezi Starcourt, büyük bir gizemi beraberinde getiriyor. Sadettin Teksoy, bu gizemi çözmek için Starcourt alışveriş merkezine gidiyor.

 

Netflix Türkiye ekibi, Stranger Things tanıtım videolarında Sadettin Teksoy’a çok kez yer vermişti. Fakat bu defa dizinin görüntüleriyle Teksoy’un görüntüleri birleştirilerek ortaya farklı bir iş çıkarılmış. 4 dakika 35 saniyelik video, kısa film kıvamında olmuş.

Stranger Things’in üçüncü sezonu 4 Temmuz tarihinde yayınlandı. Netflix’ten yapılan açıklamaya göre yeni sezon ilk dört günde 40.7 milyon kişi tarafından izlendi. Yaklaşık 18 milyon kişi de ilk üç sezonu bitirdi. Bu istatistiklerle Netflix’in ilk dört günlük görüntülenme rekorunu kırdı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8291 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim