Anlık Bildirim

Samsung, ABD ordusunun akıllı telefon ihalesini kazandı

Samsung, ABD ordusunun akıllı telefon ihalesini kazandı

Kurumsal pazarda da başarı kazanmak isteyen akıllı telefon üreticileri için, kurum ihalelerini kazanmak büyük önem taşıyor. Güvenlik konusunda son dönemde önemli atılımlar yapan Samsung, bunun meyvesini toplamaya başladı.

Gelen bilgilere göre ABD ordusunun 7000 akıllı telefon ihalesini Samsung kazandı. İhalenin konusu ise Nett Warrior sistemi kapsamında askerlerin savaş alanında göğüs bölgesine monte edilecek Galaxy Note 2 cihazları ile sürekli bağlantı ve takip halinde kalmak.

Samsung ayrıca Nett Warrior sisteminin bazı kısımları için altyapı ihalesini de kazanmıştı. Bu ihale sonrasında NSA'nın da Samsung'dan akıllı telefon siparişi vereceği belirtiliyor.

Samsung'un kazandığı bu başarının diğer ihalelerde de referans olabileceği dile getiriliyor. Samsung da ihaleyi kazandığı için oldukça memnun. 

Kurumsal alanda BlackBerry'nin, güvenlik çözümleri sayesinde önemli bir üstünlüğü mevcut. Ancak KNOX gibi çözümleri ile Samsung da kendisini göstermiş durumda ve BlackBerry'den daha fazla pay çalabileceği tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14556 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim