Anlık Bildirim

Samsung, Apple'ın ana OLED sağlayıcılarından olacak

Apple'ın OLED ekran konusunda ortaya çıkan bilgiler herkes tarafından merakla takip ediliyor. Bu konuda ortaya çıkan son sızıntılara göreyse seri üretimin ana isimlerinden birisi Samsung olacak.
 
Samsung, Apple'ın ana OLED sağlayıcılarından olacak
Apple'ın sürekli olarak gündemimizde kalan OLED ekran konusu, üretim tarafında gün geçtikçe daha net bir hal alıyor.
Kore merkezli ET News'un yayınladığı son habere göre Samsung, Apple'ın ana OLED ekran sağlayıcılarından olacak. Güney Koreli şirketin Apple'ın taleplerini karşılamak adına 2.49 ila 3.23 milyar dolar arasında yatırım artışı yapacağı söylenirken, diğer büyük isimlerden LG Display ve Japan Display da süreçte aktif olarak yer alabilmek için çalışmalar yapıyor.
ET News'in kısa süre önce verdiği bilgilere göre OLED ekran üretimi konusunda hem LG Display hem de Samsung'a maddi yardım yapacağı söylenen Apple, OLED ekran teknolojisini şuan için sadece akıllı saati Watch bünyesinde kullanıyor ve 2018 sonrası iPhone modellerinde de bu ekranlara yer vermeyi planlıyor.
OLED ekranlar LCD'ye göre renkleri daha iyi işliyor, derin siyahlar ortaya koyuyor, az enerji harcıyor ve ince gövdeleriyle daha az yer kaplıyorlar. Yüksek üretim maliyetleri nedeniyle halen tam anlamıyla yaygınlaşamayan bu ekran teknolojisi, yapılan yatırımların gösterdiği kadarıyla gelecek için sektör standardı haline gelmeye hazırlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4607 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, ekran ve
2 etiket daha OLED Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim