Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F modeli bu kez kullanım esnasında kameralara yakalandı

Samsung Galaxy F modeli bu kez kullanım esnasında kameralara yakalandı

Samsung'un premium sınıfa yönelik olarak satışa sunacağı model olarak ünlenen ancak halen herhangi bir resmi teyidin gelmediği Galaxy F modeli kameralara yakalanmaya devam ediyor. Cihazın basın görsellerinden sonra kullanım esnasında da bir görseli internete sızdırıldı.

Kaynak tarafından cihazın metal alaşımlı çerçevesini göstermek adına sağ üst köşesinin fotoğrafının çekildiği görülürken, ön kısmın Galaxy S5 ile hemen hemen aynı olduğu ancak ekran çerçevesinin biraz daha ince olduğu dikkat çekiyor. 

Galaxy F modeli ile ilgili ortaya atılan son iddia ise sadece çerçevesinin metal alaşım ihtiva edeceği. Arka kapağın yine açılabilir bir formatta ve polikarbonat malzemeden oluşacağı belirtiliyor. Bu durumda tamamen metal alaşımlı bir gövde iddiası da çürümüş oluyor. 

Eylül ayında piyasaya çıkacağı iddia edilen Galaxy F modelinde 5.3 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM şeklinde özelliklerin bulunacağı tahmin ediliyor. Model bu haliyle uluslararası pazarda LG G3 modelinin karşısına çıkacak. Ancak işlemci açısından bir adım önde olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1461 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim