Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Grand 3 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Samsung Galaxy Grand 3 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Gelecek yıl itibariyle kalabalık bir akıllı telefon ailesiyle pazarda olmak yerine her segmente stratejik bir kaç model sunmayı planlayan Samsung, bu yıl içinse eldeki tüm projeleri hayata geçirecek gibi görünüyor. 

GFX Benchmark skorlarında ortaya çıkan bilgiler firmanın Galaxy Grand serisine yeni bir üye eklemeye hazırlandığını gösteriyor. Skorlara yansıyan cihaz SM-G7200 model numarasına sahip ve Galaxy Grand 3 olarak adlandırılması bekleniyor. 

Galaxy Grand 3 modeli serinin orta seviyeye hitap eden profilini devam ettiriyor ve 64-bit evrenine geçiş yapıyor. 4 çekirdekli 1.2GHz saat hızında çalışan Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alan model 1.5GB RAM ile sistemi destekliyor. Depolama kapasitesi ise 16GB.

5.5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan model arka kısımda 12MP çözünürlükte, ön kısımda ise 5MP çözünürlükte kamera barındırıyor ve Android 4.4.4 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Galaxy Grand serisinde çıtayı bir miktar daha yukarı çekecek olan modelin yıl bitmeden Hindistan'da satışa sunulacağı tahmin ediliyor.  


Kaynak:https://gfxbench.com/device.jsp?benchmark=gfx30&os=Android&api=gl&D=Samsung+SM-G7200&testgroup=info Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim