Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J1 modeli, 2016 sürümüyle karşınızda

Samsung'un giriş seviyesine hitap eden Galaxy J serisi, Galaxy A serisinin ardından 2016 yılına güncellenen ikinci seri oldu. Galaxy J1 2016, Dubai'de satışa çıktı.

Samsung'un beğenilen Galaxy A serisini 2016 yılına güncellemesinin ardından, diğer serilere de ne zaman sıra geleceği merak edilir olmuştu. Firmanın giriş seviyesine hitap eden Galaxy J serisi, vakit kaybetmeden kendisini yeni yıla adapte etmeye başladı. Galaxy J1 2016 Duabi'de görücüye çıktı. 

4.5 inçlik ekranında 480x800 piksel çözünürlük sunan cihaza Exynos 3475 yonga seti gerekli gücü sağlıyor. 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ve Mali-T720 grafik birimi barındıran yonga setinde, ek olarak entegre 4G LTE modem de yer alıyor. Xiaomi Redmi 3 ve Lenovo Lemon 3 gibi 100$'lık telefonlara baktığımızda, Galaxy J1 performans olarak bir hayli geride kalıyor. 

Arka kısmında 5MP çözünürlüğünde, ön kısmında 2MP çözünürlüğünde kamera olan cihazda 1GB LPDDR3 RAM, Android 5.1 işletim sistemi, 8GB depolama kapasitesi ve 2050mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. Yeni nesil Galaxy J1 modelinin geçen yıla göre; daha büyük ekran, daha hızlı işlemci, daha büyük RAM ve depolama alanı sunduğunu söyleyebiliriz.  

Galaxy J1 2016 modelinin Dubai satış fiyatı 130$ civarında belirlenmiş. Bir Samsung telefonu olmak isteyenler için oldukça uygun bir fiyat ancak segment içerisinde cihazın tozunu attıracak pek çok rakibi mevcut. Yine de özellikle operatör kampanyaları ile Galaxy J serisi geçen yıl başarılı satışlar yapmıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9678 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy j1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim