Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10, 6.75 inçlik dev bir ekranla gelebilir

Samsung'un yaklaşan Galaxy S10 serisi ile ilgili haberler sızmaya devam ederken, bir haber de Note 10'dan geldi. Gelen bilgilere göre akıllı telefon 6.75 inçlik devasa bir ekranla gelecek.
Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un mobil stratejisi, yılda iki Galaxy S modeli ve bir Galaxy Note modeli piyasaya sürmek üzerine kuruluydu. Gelen son bilgilere göre bu rakam 2019'da beşe yükselecek.

Galaxy Note serisi tablet ebatlarına doğru gidiyor

Samsung cihazlar konusunda iyi bir sicile sahip olan twitter hesabı Ice Universe, şirketin 2019'da piyasaya süreceği cihazlarla ilgili bilgiler paylaştı. Sızan bilgilere göre önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Note 10, devasa bir 6.75 inçlik ekranla gelebilir. Bu da cihazın, Galaxy Note 9'dan bile daha büyük bir ekranla donatılacağı anlamına geliyor.
Yaklaşan Galaxy S serisi ile ilgili de bilgiler paylaşan Ice Universe, S10 Lite'ın 5.75 inç, S10'un 6.11 inç, S10+'ın 6.44 inç ve 5G destekli S10 modelinin ise 6.66 inçlik ekranla piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Gittikçe tablet ebatlarına ulaşmaya başlayan akıllı telefon ekranlarının büyümeye ne kadar devam edeceğini ise kestirmek zor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11802 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim